Cum scapam de cojitele din cap ?

Cum scapam de cojitele din cap ? | Autor: ella_72

Link direct la acest mesaj

Am un bebe de 7 luni si de putin timp a facut niste cojite in cap ...nu stiu cu ce sa-i dau ca sa scape de ele. I-am schimbat si samponul . Il spalam cu Nivea baby , l-am schimbat cu Klorane....degeaba....Ce parere aveti ? Ce ma sfatuiti ?
Va multumesc !

Ella

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Eu pe fetita mea am spalat-o doar cu sampon de la Avene sau Weleda. Si ea a avut cojite o data cand era mica si am rezolvat problema cu ulei de masline. O faceam cu un tampon de vata cu ulei pe scalp, o lasam cam o jumatate de ora si apoi baie. Sper sa scapati cat mai repede

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Exista o crema de la Mustela contra cojitelor, se gaseste la farmacii. Sau, un preparat tot de la farmacie, intreaba pediatrul sau farmacista, din vaselina si acid salicilic. Dat cu o jumatate de ora inainte de baita, cojitele se inmoaie si se pot curata usor cu o perie moale.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

in primul rand sa nu incerci sa i le cojesti de pe cap, chiar daca arata naspa. eu pe andrei l-am dat cu ulei de masline, insa rezultate au aparut dupa ce l-am spalat cu spuma de la Mustela, contra cojilor.sa nu exagerezi, pt ca are o gramada de parabeni, adica dupa ce ati scapat de coji nu-l mai spala cu ea. am mai folosit si apa de taratze la baie.

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna noi am folosit cu succes o crema cu acid salicilic pe care ne-a dat-o pediatra. Din cate am inteles era preparata in spital si avea aspectul unei vaseline groase cu care l-am dat pe cap in zona cu probleme cu 15 minute inainte de baie. Am fost sceptica la inceput pt ca era foarte grasa si abia am reusit sa i-o scot din par la baita dar dupa 2 aplicari (la distanta da o saptamana intre ele) nu mai avea deloc si nici nu s-au refacut de atunci.

PS Nu cred ca au aparut de la sampon. Eu il spal cu Sanosan pe care l-am folosit si la fetita si ea nu a avut deloc cojite.
Crema de la Mustela se numeste Stelaker parca si a fost folosita cu succes de alte mamici cu care am vorbit.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Fetita mea a facut prima oara cojite la un an si 2 luni. I-am dat cu crema cu acid salicilic dar nu am vazut nici un efect dupa 2 aplicari. In plus era prea grasa si se spala f greu. Am folosit Stelaker de la Mustela cu succes

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Si piciul meu a avut cand eram mai micut. La el nu a functionat nici uleiul de masline, nici Mustela Stelaker (am folosit si samponul spuma contra cojitelor si crema speciala pentru asa ceva). Avea bietul meu copil crusta pe capusor, nu mai avea nici un fir de par in zona respectiva. Medicul lui ne-a trimis la dermatologie pentru ca dezarmase si nu mai stia ce sa ne mai spuna.
L-am dat pe piciul meu cu ulei de migdale dulci (se gaseste la plafar) si fara nici un fel de exagerare, rezultatele s-au vazut dupa primele 2-3 aplicari. Dupa o saptamana, cojitele ii disparusera in proportie de ...80% (cu aproximatie asa).

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

La noi a functionat Mustela, spuma pt cojite, dupa 2-3 aplicari au disparut. O singura data a avut, avea 4-5 luni apoi nu am mai observat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirciulix spune:

si la noi a mers Mustela Stelaker.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirciulix

si la noi a mers Mustela Stelaker.

mami de Teo (12 mai 2006)

Idem...am scapat de ele pentru totdeauna...

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns REUTcarmi spune:

eu pe fetita mea am dat-o cand avea cojite cu ulei de corp pentru copii aveam atunci de la penaten dar nu stiu daca este asa important si imediat dupa baita ca se mai muiau putin si apoi puneam uleiul si cu un pieptene mai des i le luam dar fara sa insist cat se putea lua si in cateva zile am scapat si nu a mai facut mami de iulia 29.01.2003 si daniel 30.04.2007 sufletelele mele cela scumpe si pretioase

Mergi la inceput