a muscat-o cainele!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Daca este vorba de cainele tau sunt sigura ca nu este nimic.Un caine tinut in casa nu este ca unul de afara.Sunt sigura ca te-ai speriat insa dupa cum spui io sunt convinsa ca nu are nimic printesa ta.Dupa parerea mea vaccinul antirabic se face daca este muscat copilul de un caine al carui trecut nu sti nimic.

Cainele trebuie vaccinat si departazitat intern si extern oricum daca il ti in casa mai cu seama daca creste si un copil in aceiasi casa.Acestea sunt treburi pe care nu le uiti si care fac parte din ingrijirea copilului tau

Si STEFAN creste cu un caine(este cainele meu de acasa) si prima grija este sa aiba cainele vaccinul si deparazitare ca sa-l stiu in siguranta.

SAnatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ma gandesc ca:

oricum ar fi trebuit dupa incidentul asta sa renuntati la caine chiar daca de 10 ani face parte din familia voastra. Nu e de dorit sa se repete asemenea incidente pt ca e clar ca toleranta lui fata de copil nu e corespunzatoare. Probabil ca daca-i baga mana in farfurie cand mananca e in stare sa atace si mai violent. Asa ca duceti-l la medic sa-l eutanasieze si sa-l investigheze

sau

daca ai curaj si incredere maxima in parerea veterinarului nu mai faci copilului nici un vaccin si gata

rau imi pare ca sunteti pusi in situatia de a trece prin asa stres, va doresc sa scapati de seria de vaccinuri antirabice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

asta este prima si cea mai mare prostie a noastra. ca nu am mai vaccinat cainele de doi ani...l-am deparazitat, dar nu l-am vaccinat.
in parte pentru ca atunci cand eram gravida si l-am vaccinat ultima data a facut un fel de granulom urat in locul vaccinului...multi ne-au spus ca trebuie operat...si o vreme mi-a fost frica sa-l mai vaccinez din cauza asta...dupa aia m-am lasat pe tanjeala....

cainele nu va mai face parte din familie. asta e deja hotarat. nu o sa-l eutanasiez...nu am inima, si nici dreptul sa decid ca viata lui sa se termine. chiar daca este vb de un caine. o sa incerc sa-i gasesc alt camin. probabil va merge la tara la bunica mea, unde ii va merge bine...acum ca vine si caldura...e bine.

lexi, da...ca sa vezi, halal cadou de ziua mea

Emma INVINGE cancerul!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dorsilia, ai avut vreodata vreun animal? Sunt sigura ca nu, si atunci cum ii poti spune sa se duca sa-l eutanasieze?????Daca ar fi al tau, ai avea inima asta ?

Raluca, atata timp cat e cainele tau si mai ales daca stii pe unde umbla, eu zic sa stai linistita si sa lasi copilul in pace. Sa-ti povestesc o intamplare petrecuta in urma cu cativa ani, avea Ana 2 ani si jum. Am fost pe litoral, in Eforie sud, si chiar in prima zi Ana a fost muscata de manuta de un caine al unora care stateau la o casa, langa hotelul unde eram noi. Am fost imediat la spitalul de acolo, si ne-a spus ca daca stapanul spune ca stie cainele si stie ca nu-i vorba de turbare( avea o problema cu copiii, fusese chinuit de cativa copii cand fusese mic) sa stam linistiti, sa dezinfectam rana cu betadina si urmarit sa nu se inroseasca manuta . Totul a fost ok, acum mai are o urma mica. ( iar in ziua in care am plecat, a fost intepata de o albina/viespe..., nu stiu ce fusese, asa ca iar am ajuns la spital)

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

vaccinul antirabic are acoperire mai larga doar ca legislatia la noi ne obliga sa vaccinam cateii anual! daca cainele este in casa/curtea voastra si medicul ti-a spus ca nu are rabie atunci nu are rabie si gata, ai facut tetanosul ai dezinfectat locul si gata nu te mai stresa. Catelul probabil s-a jucat cu ea si nu a vrut sa-i faca rau. Sigur nu este nicio problema deci stai linistita si bucura-te de amandoi.

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

mi-am luat o canapea, am folosit-o 10 ani si gata la tara cu ea! Te iubeste, va iubeste de 10 ani, cum o sa-i explici acestui suflet ca l-ai abandonat la tara? Sa mor de inteleg cum se poate sa luam un suflet, sa-i oferim 10 ani si dupa sa renuntam la el ca la o canapea.
Trebuie sa se intoarca toate in viata sub o forma sau alta altfel ar fi o gluma trista! Sper sa nu renunti la un suflet si sa vezi de ce s-a intamplat ce s-a intamplat.

www.de-azi.ro
poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In toamna, baietelul meu de 3 ani a fost capsat de un pui de catel pripasit in curtea unor prieteni. Doar i s-a invinetit locul, nu a curs sange si nu mi s-a parut ca ar fi intepat pielea, asa ca am lasat copilul in pace, nici nu ne-am dus la medic. Copilul e bine merci, dar intre timp catelul a murit. Cred ca avea fiul meu rabie.

Eu personal as lasa si copilul si catelul in pace. As vaccina catelul ca sa nu mai am emotii alta data si gata. Probabil catelul a fost necajit de copil. Cand eram mica aveam si catei si pisici si tot timpul eram zgariata/capsata de mate si nu ne vaccina nimeni (nici pe noi si nici pe ele). Periculos ar fi daca ar fi un catel vagabond sau unul de curte dintr-o zona de sat unde poate intra usor in contact cu vulpile (de obicei ele transmit rabie).

Daca asta e singurul motiv pentru care vrei sa dai catelul - mai gandeste-te. Daca hotararea e mai veche si asta doar picatura ...ok, dar fara eutanasiere. Sper ca Dorsilia n-a vorbit serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

deci, cainea (asa o alintam), este f rea si nesuferita de fel. intotdeauna a fost o super-rasfatata si o snoaba..o rea, ce sa mai....eeeiii, si cand a venit copilul, a fost foarte ofensata...niciodata nu a placut-o pe asta mica, dar nu i-a facut rau. a incercat sa o ignore...a mai marait-o daca a atentat prea mult la intimitatea ei...dar nu e un caine cu care sa creasca un copil...adica copilul meu trebuie sa stie ca nu asa sunt cainii normali...cand vad caini care se joaca frumos cu copii, mi se pare un vis...asa ca, asta a fost un fel de picatura care a umplut paharul.
nu o arunc in strada, nu o omor, nu o dau oricui. dar nu o pot pune mai presus de copil...asta e clar.
iubesc animalele, le-am iubit de cand ma stiu...la fel am educat-o si pe alexia...vorbeste pana si cu gandaceii din parc...si cu un paienjenel....

ooofff, am deviat de la subiect.
dar situatia e cu adevarat delicata.
acum problema principala, e sa fac rost de acea hartie care sa-mi permita sa n-o mai vaccinez in continuare.
ca daca pur si simplu nu mai merg pt urmatoarea doza, nu stiu care sunt urmarile. adica cred ca sunt obligata sa merg.

Emma INVINGE cancerul!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

nu te obliga nimeni, esti mama care are drept de decizie...
Acuma injectiile nu se fac in burta asa-i? se fac in brat?
Daca spui ca etse un catel agresiv... of Doamne ...este gelos ca orice copil.
Eu am catel si pisica , copil mic..de cateva ori efectiv a sarit peste catel si l-a tocit:) normal ca s-a aparat si l-a mustruluit. A mai incercat de cateva ori, copilul, pana si-a data seama ca daca ii face rau, catelul il musca, ca doar nu-i de plus, iar pisica daca o tragi si intinzi te zgaraie! Bine, eu am teckel ( sorecar) nu catel de talie mare:)
Cel putin sa te asiguri ca restul vietii, batranetea, nu o sa si-o petreaca in lant de 1 m! Macar atat...

www.de-azi.ro
poze familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Imi pare tare rau pentru copilutz,dar mey zau asa(stiu ca suna rautacios dar nu e)mie mi se pare putzina inconstientza sa detzii un animal in casa fara sa-l vaccinezi,in conditziile in care ai si copil mic!

Nu cumva e si putzina gelozie la mijloc din partea animalului?Avetzi mare grija!

dana

Mergi la inceput