pregnancy test - cand?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

MMHHhhh cam greu de spus Adonia ,totusi ai o intarziere de 6 zile,eu cred ca daca era sarcina ar fi tebuit sa iasa pozitiv la 6 zile de intarziere.Insa nu te dezamagii ,te-ai mai uitat si tu la test dupa vreo 30 min.?de obicei iese si cu intarziere,mai fa unu si daca tot negativ atunci imi pare rau ar putea fi doar o intarziere.

Multa bafta.

Eryka & sufletzelul din burtica ---„

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Adonia si eu cred ca daca era sarcina ti-ar fi iesit testul pozitiv. Mie farmacista mi-a spus sa astept sa se implineasca o saptamana de intarziere inainte sa-mi fac testul de sarcina, dar l-am facut la 3 zile si-a fost pozitiv. Mai incearca un test, sa nu fi fost primul expirat sau defect...

Succes si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Christina ai primit PM de la mine sau am trimis la altcine?.Tare mi-e teama ca la o anume Christn tot din Canada .Cred ca te-am incurcat cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Eryka, l-am primit si ti-am si raspuns. Nu m-ai incurcat deloc, mersi de info.

Mergi la inceput

HEHE ba da te incurcasem de aia am si pus titlul la mesaj"asta era mesajul ptr. tine"Prima oara l-am trimis la Christin.Noroc ca a fost fata de treaba si mi-a trimis inpoi mesaj ca sa ma anuntze ca am gresit si bine ca nu ma luat cu .Bne ca mai exista oameni buni pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adonia spune:

multumesc pentru sfaturi fetelor,dar eu mai sper sa fie cu ochisori pina in ziua cind mi-or venii rusii.poate am avut o ovulatie intirziata si s-ar putea sa-mi iasa testul pozitiv mai tirziu....nu stiu,eu tot sper pt ca va spun sincer de 4 ani de zile m-am cam saturat sa sper .Am facut toate investigatiile, toate analizele posibile si eu si sotul, toti medicii imi spun ca nu am nimic nici eu nici sotul si cu toate astea nu "reusim sa raminem gravizi"

adonia

Mergi la inceput

Adonia sa dea Domnu sa tzi se indeplineasca dorintza ca si noi ca si tine am sperat pana cand am reusit.Ti-am si zis ca cel mai bine ar fi sa mai faci un test poate pe maine ca deja ar fi o saptamana in cap si deja ar trebui sa iasa sigur daca da sau nu .Daca nici acum nu ar iesi dupa o sapt. de intarziere imi pare rau insa poate e doar o dereglare ,nu are rostul nici sa-tzi faci sperantze desarte ca apoi poate vei suferi mai rau.Asculta aici Ia si mai fa un test si sa dea Domnu sa fie cu okisorii .Mai tine-ne si pe noi la curent .Si sper sa ne dai vesti bune.Noi iti tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adonia spune:

Eryka multumesc mult pentru incurajari,mai astept 2-3zile si imi mai fac un test daca nici atunci nu este pozitiv este clar ca e doar o dereglare
Am sa va tin la curent si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.De 4 ani de cind incerc sa ramin insacinata este pentru prima oara cind nu ma simt singura si ma bucur enorm ca v-am cunoscut si ca m-ati primit in -ul vostru
adonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Adonia, ce tip de test ai folosit?

Cu drag

Irina si bebe(ii?) din burtica

Mergi la inceput