Unghie incarnata

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

XIO pe mine ma imbufat exact dedejos de unghie...a bagat acul si la lasat acolo si a mai tras alta seriga si iar a bagat..fara mila taica..noroc ca nu disper asa rau la durere ....sotul se ingalbenise pe hol afara..ma si distra gandinu-ma la el ...
eu zic sa merg deseara in spital sa imi schimbe pansamentul...nu?...ca una e sa desfact eu si alta e sa vada un doc care vb aiai a mai vazut..e infectie, nu e ..zic si eu

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna
am fost la spital mi-au schimbat pansamenul si mi-a zis sa continui eu cu schiimbatul pansamentului pana trece....m-am desfacut arata ok...zice sa ii treaca si imi va opera si celalalt picior
dragele mele sper sa imi treaca cat mai repede si sa numai am problema....daca se va incarna din nou voi merge la clinica minune din tg-mures..
sanatate si numai bine

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu m-am operat anu trecut la cluj de aceasi problema, nu am simtit cand a taiat deloc, dar intepaturile de la anestezic au fost groaznice,mi-a dat in 3 puncte sa prinda anestezia, mai avem un pic sa fac pe mine de durereVreo 2 ore nu am avut treaba dupa operatie, dar cand o disparut efectul anestezicului mi s-o facut rau de durere,al doilea l-am operat la o saptamana ca nu am avut curaj de frica durerii
nici acum nu sunt bine de tot, adica am ramas cu sensiblitate dar nu am alta solutie, pe la chirurgie sper sa nu mai trec
elilov, recuperare rapida, eu am mers la pansat 2 saptamani, tot a doua zi, apoi am alsat degetul fara pansament, s vindeca mai repede, cei drept era iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns REUTcarmi spune:

pentru xio draga mea sa stii ca eu nu am spus ca o pedichiurista trateaza dar trebuie sa mearga la ea sa nu mai ajunga sa-i creasca colturile rau creda-ma stiu sa fac diferenta intre un medic si o pedichiurista si mai stiu ca de cate ori am avut probleme mi le-a rezolvat ea pedichirista ca medicul ti le scoate sau ma rog ce-ti mai face dar nu te poti duce la el sa ti le si taie mereu nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui REUTcarmi

pentru xio draga mea sa stii ca eu nu am spus ca o pedichiurista trateaza dar trebuie sa mearga la ea sa nu mai ajunga sa-i creasca colturile rau creda-ma stiu sa fac diferenta intre un medic si o pedichiurista si mai stiu ca de cate ori am avut probleme mi le-a rezolvat ea pedichirista ca medicul ti le scoate sau ma rog ce-ti mai face dar nu te poti duce la el sa ti le si taie mereu nu?

Si eu cam ce am zis?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu tot citesc sfaturi cu dus la pedichiurista si nu inteleg nene.
Ori sunt eu batuta-n freza ori sunt eu batuta-n cap. DIn 2 una.
Ptr mine aceasta varianta pica din start:
1- ptr ca nu am incredere in operatiuni de genul asta cu ustensile care credem noi ca sunt sterile.
2. - ptr ca am inteles in cele din urma ca nu are cum sa faca ea sa-mi creasca unghia neincarnata, daca asa este forma unghiei. Ma rog, asa a devenit.
Ce o sa faca pedichiurista: o sa scoata coltul, eu o sa fac pe mine de durere, si dupa cateva zile o sa ma duc iar si asa la infinit.
Mie dr dermatolog mi-a zis ca ea imi poate monta un tub, mai exact jumatate de tub de perfuzor, facand in felul asta un canal prin care sa creasca unghia, ca s anu mai intre in carne, si dupa ce unghia este crescuta, se scoate frumusel si usor tubul cu pricina.
Mi se pare mult mai logis si realizabil asa.
In fine.
Asa cum am mai spus, vb in cunostinta de cauza, nu bat campii.
Am 3 ani si mai bine de cand ma chinui cu o unghie, 2 interventii chirurgicale, una aici, una in Ro, si sigur ma mai asteapta una in vara, cand sper eu, o sa rezolv in cele din urma problema.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Fetelor, eu una am vorbit din experienta mea. Si e lunga in domeniu. Eu am unghiile incarnate ca asa sunt ele, de la mama natura. Pe la 12 ani m-au operat prima data. De atunci pana la prima sarcina (25 ani) totul a fost ok, mi-am taiat singura unghiile, drept, ca asa ma sfatuise doctorul care ma taiase cand eram copila. Ce-am patit dupa prima sarcina, nu doresc la nimeni. Si devenise o obisnuinta sa merg la chirurg, asa cum acum a devenit obisnuinta ca merg la pedichiurista. Asta e!
Acum sincer imi pare tare rau ca sufera atata lume de chestia asta. Eu macar asa le am, defecte. Dar stiu fete care nu aveau inainte nici o problema.
Va doresc sa va tratati cum vreti voi si sa va treaca definitiv. Asta imi doresc si mie!
Daca reusiti, cum zice Nana Motoc, cu tubul acela, ar fi minunat. Indiferent cum, numai sa nu mai apara probleme.
Si chiar va rog sa ne spuneti si noua, daca reusiti, cum.
Eu una sunt dispusa sa mai incerc si altceva. E adevarat ca n-am mai avut probleme de 4 ani jumate. Dar am devenit dependenta de pedichiurista. Ma vreau iar independenta!
A, sa nu uit, am fost si cauterizata. Si tot degeaba.
Sanatate multa!

Mergi la inceput