ce greutate au copiii la 8 luni jumatate?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

deci baietelul are 8 luni jumate, nu? ca unele fete au inteles ca are 4 luni...

mess4u2000 al meu s-a nascut cu 3700g si la 1 an nu isi triplase greutatea. incepand cu luna 4 a luat din ce in ce mai putin in greutatea, ajunsese sa ia 100-200g pe luna. a avut si o deficienta de fier, o anemie, asa ca i-am dat, incepand din luna a 8a, 3 luni fier (tre sa intrebi medicul, fe se da treptat cateva picaturi pana se ajunge la doza necesara pt a testa toleranta-al meu a avut intoleranta, asa ca mult timp i-am dat decat 4 pic pe zi-vreo 2-3 sapt; la 5 pic de fe vomita. treptat ogranismul a acceptat si am mers pana la 10 pic pe zi). eu zic ca a avut efect. de atunci papa cu pofta si nici nu a mai facut mofturi la mancare (acum are 2 ani si 2 luni).
ce papa la varsta baietelului tau? cred ca era un pic mai diversificat. ii faceam branzica proaspata din lapte si ii dadeam dimineata cu fructe. cred ca papa si 1, maxim 2 oua pe saptamana, mai faceam cam de 2 ori pe luna si putina mamaliguta mai moale si ii dadeam cu putin unt,branzica, la masa de seara la ora 6. tot seara mai papa iaurt cu banana. in general ii dadeam cam 1 banana pe saptamana (deci manca de 2-3 ori). ce mai faceam...? a, piure de cartof (+ brocoli-noi consumam brocoli, dar poti pune si putin spanac mai ales ca e de sezon). la masa de pranz ii faceam si cate un pilaf(tot asa, mai moale si cu multe legume-nu s-a constipat niciodata, tre sa fi atenta la chestia asta) sau mancare de dovlecei, adica nu avea numai clasica ciorba de legume cu carne. oul pana pe la 1 an si ceva, in general i-l dadeam in piure de cartof (cand aveam in meniu ou, ii faceam piure de cartof la pranz nu seara)...
mult succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariojr spune:

copilul meu la nastere avea 3.850 iar acum la 3 luni are 6.200 nu arata gras e bine dezvoltat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

eu zic sa nu-ti faci griji ca nu ai de ce...fiecare copil se dezvolta in felul lui..al meu s-a nascut la 4 kg 150 g si pe la 8 luni avea vreo 9 kg..cat ar fi trebuit sa aiba un copil la un an..nici noi nu suntem grasi dar nici el pentru ca e inaltut...la 3 luni mi l-a vazut asistenta si-mi zicea ca are vreo 6.. am auzit ca un copil de 1 an ar trebui sa aiba de 4 ori greutatea de la nastere...acum nu stiu..[:-??]

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput