ce ziceti de o astfel de camera?
Hi,
Am vopsit acum un an caloriferul de fonta din camera lui bebe cu o vopsea pe care am dat o gramada de bani, al carei alb era 'garantat' de producator pentru zece ani - dupa o luna de iarna, albul s-a transformat in galben - asa ca pentru iarna asta schimbam tonul. Vreau sa fac caloriferul albastru inchis - ce marca de vopsea imi recomandati? Vreau ce e mai bun. Si inca o sugestie - am descoperit de curind un forum american cu discutii purtate de impatimite ale decoratiunilor interioare... va spun sincer ca am ce invata de acolo, cu toate ca alta ar fi sa vorbesc cu romanii mei - ma gindesc ca o sectiune dedicata amenajarii camerelor puiutilor nostri n-ar strica nici aici - ce ziceti?
foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy
Raspunsuri
lilach spune:
Perfect de acord! Putem cere sfaturi de la sotul meu...sper sa aiba timp sa ne dea..
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
lilach spune:
quote:
Initial creeata de crissy
Hi,
Am vopsit acum un an caloriferul de fonta din camera lui bebe cu o vopsea pe care am dat o gramada de bani, al carei alb era 'garantat' de producator pentru zece ani - dupa o luna de iarna, albul s-a transformat in galben - asa ca pentru iarna asta schimbam tonul.
foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy
Din cite stiu eu dupa un timp orice vopsea alba primeste o tenta de galbui sau de gri.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
scarmanus spune:
Crissy, ne dai si noua linkul acela american cu idei de decoratiuni interioare? Ar fi mai mult decat binevenita ideea de a avea si noi ceva asemanator aici, pe DC.
scarmanus
crissy spune:
Linkul este acesta:
http://www.sampler.com/scripts/dcforum/dcboard.cgi?conf=DCConfID2
Mentionez ca fetele de acolo m-au primit extraordinar, dar nimik nu se compara cu a dicuta idei in limba romana...Plus ca daca ar fi sa discutam despre materiale, finisaje etc. nu stiu cit de mult s-ar potrivi sugestiile de acolo cu relitatea din Ro, kiar si din Europa. Poata ca, daca sint suficient de multi sustinatori ai ideii, se indura admin... Ar mai fi o problema - un astfel de forum fara spatiu pentru pics nu-si prea are sensul...
Cary spune:
Buna,
Si eu am renovat casa acum cativa ani sis tiu ce inseamna o vopsea buna,dar calitatea isi spune cuvantul la pret.
Magazinul se numeste ERGSTAR este pe stada Banu Manta colt cu B-dul 1 Mai,cum vii de la Gara pe linia masinii 282 este chiar in statia de masina dupa statia cu Primaria sector 1.
Vopseaua este in mare parte adusa din Ungaria si au masina de paletare a culorilor pe ce nuanta vrei.
Nu stiu sigur daca se poate paleta vopseaua de calorifer dar pot sa-ti spun ca la mine si-a pastrat nuanta de alb si rezista la temperaturi mari.
Poti intreba la telefon daca se paleteaza pentru a nu face drumul de geaba,caci doamnele de acolo sunt foarte amabile,tel. este 2117580.
Spor la treaba!
crissy spune:
Gata...aproape am terminat balconul, pe care l-am integrat camerei lui Yuki. Le multumim tuturor acelora care au fost alaturi de noi cu gindul si cu sufletul.
Ultima problema ar fi urmatoarea: ce vopsea sa folosim pentru finisajul final?
Am vazut astazi, intr-un magazin de specialitate, o vopsea pe baza de silicon, cu o teztura superba, ca de cauciuc f f fin; in plus, vinzatoarea mi-a spus ca se poate pune furtunul cu apa pe un perete astfel vopsit, fara nici o pb. Nu era insa o marca foarte cunoscuta, asa ca am mai cautat pe net...astfel s-a produs o tocanita de idei...de care sa iau? Siliconica, latex, decorativa? Care or fi diferentele? Mentionez ca vom face vertical-zebra-walls, adica peretii vor fi vopsiti in dungi, si ca vreau ceva foarte rezistent pentru ca zona va fi supusa intens condesului.10x.
CristinaT spune:
Cand termini poate ne poti arata si niste poze.
Si eu tot amenajez camera Oanei anual, dar marturisesc ca niciodata nu am schimbat ceva la culoarea caloriferului sau a peretilor- raman mereu albe.
Mie mi-ar place o astfel de sectiune!
3 ani !!! pe 14 februarie
ralucami spune:
Super faina ideea ta!! Mi-ar face o mare placere sa discutam despre decoratiunile interioare. Eu mi-am cumparat in Ro un apartament si il aranjez printre picaturi: doar cand vin in Ro si niciodata nu am timp(intr-un an pun faiantza, la anul aranjez gresia si tot asa). De catva timp ma chinui sa imi fac un bar din caramida de sticla (intre bucatarie si sufragerie) dar ba nu gasesc meseriasi, ba nu a gasit taica-mau silicon si problema cea mai mare : tevile de aluminiu care sa sprijine barul Asa, daca ne strangem mai multi sa discutam pe diferite teme de genul asta, sigur vom gasi solutii si de ce nu poate ne mai vin idei noi
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ad_risnov spune:
Draga Crissy,
Este super ideea ta ! O sustin din toata inima si cred ca va fi de folos oricui, fie ca are copii, fie ca ii asteapata.
Chiar m-am agitat un pic in sensul asta rasfoind cateva reviste cu decoratiuni interioare si site-uri pe internet. Noi trebuie sa amenajam camera lui bb pana in februarie cand se va naste, asa ca asteptam sugestii de la cei mai experimentati.
Adriana in 22 de saptamani