o viroza pacatoasa!!!! sfaturi va rog!!!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Monica-Elena spune:
ATENTIE la polen. Lui Mihnea care are 3 ani si 9 luni i-a dat mama si i-a dat fierea peste cap ajungand cu el la spital ca voma verde. Deci mare atentie cu polenul la copii am inteles ca nu s eda pana la 8 ani.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alegriacasa spune:
gabrielama
cam acesta a fost si tratam. nostru, noi mai avem si un sirop de tuse erdomed care este ff bun , deoarece aduna secretiile, l am folosit pt baiatul meu cel mare are 7, 5 ani .
offf!!
nu mai pot citi sa vad ca si altcineva mai trece prin asa ceva!! ma doare asta numai prin ce stiu eu ca am trecut noi toata familia!!
ai grija mare, pe mine nu m a lasat dr.sa ma duc cu cel mic la urgente pt ca era ff aglomerat si riscam sa mai luam si alte boli, iar eu eram mai rau decit copilul si nu ma interna impreuna cu el,
asa ca.... zinat a scris pe noi!!!
aveti mare grija de voi!!
multumim de sftaul despre polen , imi este de un real ajutor!!!trebuie sa fim prevazatori!
Marilen spune:
Si noi in club!
Fiica-mea are 3 saptamani de cand o trage,i-am dat si antibiotic(Klacid) dar parca n-a luat nimic, tuse productiva cumplita mai ales noaptea , la un moment dat cedase tusea dar acum a revenit parca si mai urata si nu mai stiu ce sa-i dau si in plus e ragusita.
Eu de 3 zile zac,(credeam ca am scapat si n-am luat-o de la fata), am fost la medic dar nu mi-a dat nimic in afara de paracetamol, eu nu fac febra dar am o stare de rau de nu ma pot tine pe picioare si dureri mari de gat-cap.
alegriacasa spune:
marilen!!!
ai mare grija ca si la noi asa a debutat, identicccccccc!!!
noi cam 10 zile am stat in stand bay - cu viroza asta adica am tratat/o naturist si cand nu am mai putut face fata am clacat toti 4,
la fel sunt simptomele!!,
acum cel mic are tot asa o tuse suparatoare noaptea, se string secretiile si el e mic nu stie sa la scuipe...
azi eu am iesit pe afara si cred ca am facut rau... a batut vantul... dar doamne ajuta!!!, ca ma supara o ureche din nou!!
aveti mare grija!!!, daca va doare gatul , se face rana foarte usor, offff,
eu am spus ca nu luam antibiotic, dar cand am vazut ca s a ingrosat treaba ...l/ am facut miere.
sanatate multa!!!
Gabrielama spune:
Alegria,
multumesc de raspuns. In materie de sirop de tuse, pana acum am incercat Prospan, Grintus, Plantusin, ceai de ceapa. Nimic nu a functionat.
Am ajuns la Grigore Alexandrescu pentru ca facea asa niste crize de tuse de nu mai putea sa respire. Am avut noroc, nu era lume. Iar eu eram isterica, vroiam sa o vada o suta de doctori sa stiu sigur ca nu e ceva mai grav.
E mai bine acum, in sensul ca reprizele de tuse sunt mai rare. Azi noapte a dormit mai bine... Oricum, mai avem 5 zile de antibiotic.
Multa sanatate la bolnaviori.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!