Fetele din USA, daca stiti ajutati-ma si pe mine

Fetele din USA, daca stiti ajutati-ma si pe mine | Autor: Adriana Radu

Link direct la acest mesaj

As avea nevoie sa stiu cum se poate transporta un pachet din USA cat mai ieftin posibil.Am auzit la un moment dat ca ar fi o organizatie de adventisti care s-ar ocupa cu asa ceva si transportul ar fi mult mai ieftin.
Orice informatie imi va fi de ajutor.

Va multumesc,
Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Stiu ca baptistii trimit astfel de pachete.
Cumnata-mea trimite in fiecare an din USA pachete cu hainute pentru copii.Am sa incerc sa i-au legatura cu ea sa o intreb exact.
Stiu ca anul acesta a fost mai scump decit anul trecut si se socoteste la pound, nu la kg.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monyk spune:

Depinde din ce zona a statelor.

Eu am numarul de telefon al unei familii din Detroit.

Daca crezi ca te ajuta cu ceva m-as bucura

1313-841-4181 familia se numeste Tall, cred.

Numai bine, Monyk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Ella ti-as ramane recunoscatoare daca ai reusi sa afli ceva mai multe de la sora ta.Oricum multumesc pentru raspuns.
Monyk e vorba de Utah,daca nu gasesc alta solutie o sa incerc sa sun la familia pe care mi-ai recomandat-o.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Depinde din ce stat esti.La Detroit si la Chicago sint asemenea companii cu 75 centi/lb.Cu ambele companii am trimis si eu si au ajuns in aproximativ 3 luni.Spune-mi daca vrei informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

La orce postal office. Specifici ca doresti expedierea pe mare, ajunge la destinatie in cca. 2-3 luni. Un pachet de cca. 20kg costa in jur de 40-50$. Toata coletel pentru Ro le-am trimis in acest mod.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana Radu spune:

Doina iti multumesc frumos,da as vrea mai multe informatii daca se poate.
Garo si daca transportul se face cu avionul cat ar costa oare un pachet de 20-25 kg si cat ar face oare pana aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Adriana,
pachetul pe care l-a trimis cumnata -mea avea 44 de pound si am platit pe el 80 $: pretul include hainele care au fost cumparate si transportul lor in Romania.

Din pacate pina astazi nu am reusit sa i-au legatura cu cumnata mea(ei locuiesc in Timisoara)deocamdata sint in America pina la sfirsitul lui octombrie, deci numai daca suna ea...eu i-am scris mail.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput