INTALNIRE DC IN BUCURESTI,PE 12 OCTOMBRIE

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

TIneretului cu Mall! URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Foarte bun.Mall daca ploua si Tineretului daca-i vreme frumoasa!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si noi venim. Intrebare, daca este o vreme d-aia ciudata si nu sti daca o sa ploaua sau nu, ba e soare , ba e nor, unde? Sa nu ne impartim in doua tabere, una la mall, una in Tineretului?
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

Perfect de acord!! (cu o singura rugaminte, īn Tineretului gasiti un loc de īntālnire pe lānga tobogane, leganushe, etc. - eu nu cunosc deloc parcul, deci ashteptam informatii de la cei care locuiesc īn zona - dar IN NICI UN CAZ PE MARGINEA LACULUI!!)

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hai mey monique ca'st faini pestisorii.

OK ochesc locu ideal in weekend si luni va spun...adica stiu un loc da e central...si am mai vazut cateva mai ferite unde am putea fi doar noi.

Monique...pestisorii raman nehraniti.................si ratele........

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Monica...stai linistita...ca spatiul cu leagane si jucarele...este destul de departe de lac...cine vrea sa se duca pe marginea lacului sa vada pesti si lebade..poa' sa se duca linistiti...si se intorc la "locul faptei"...asa ca stai fara grija....:)))...pt ca nici nie una nu mi-ar conveni sa stau numai cu ochii dupa Vladut...stiind ca apa este asa aproape..pt ca nu ma pot lauda cu un copil exemplar..:))
te pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Cred ca de data asta ajungem si noi.

La Mall sau Tineretului e OK.

Mada mama, Maria bebelina si tata Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonne spune:

... mall sau tineretului e ok... asteptam doar ora si locul exact...
pupici la bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

In Tineretului am locuit si noi... Ah, ce vremuri! Si parcul imi este foarte familiar... salutati-l si din partea mea. Agata era in burtica , nu cred ca si-l mai aduce aminte!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Sper ca mai este loc si pentru Ozana (4ani) si mami Gratiela. Ca spatiu pentru vreme rea: sunt case ce sunt inchiriate special pentru petreceri copii - parinti si sunt amenajate in acest scop; prin martie am primit o asemenea oferta si daca sunteti interesate o caut. Va pup! Gratiela & Ozi

Mergi la inceput