Mamici de octombrie-noiembrie 2003(10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Salutare mamici. Si noi suntem bine sanatosi dar se pare ca nu ne-am intors inca pe 24.09 o sa facem din nou ecografie si o sa vedem daca ramanem la nastere naturala cu epidurala sau cezariana. Mie imi amorteste mana dreapta dar tensiunea e ok asa ca se pare ca sta bebe pe un nerv. Zilele astea imi fac si eu bagajul asa de siguranta , ca am fost cumintei si pana acum nu am avut nici un fel de contractii.O sa refacem analizele si cam atat. Va pupic dulce si numai bine si nasteri usoare.Sper sa revin mai des printre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Ce mai faceti, fetelor?
Eu nu am mai scris cam de multisor, intrucit saptamina trecuta am avut o pacatoasa de indigestie care m-a tinut in pat vreo 2 zile (era si comic si penibil in acelasi timp: pe stinga nu puteam sta ca aveam gaze pe gura, pe dreapta nu, ca aveam regurgitatii, pe spate nici atit, ce sa mai vorbim, asa neajutorata nu m-am simtit in viata mea, in fine bine ca a trecut).In plus nu prea mai stau pe scaun ca-mi apasa uterul pe cutia toracica si trebuie sa ma intind, dar mesajele voastre le-am citit pe toate.

Eu sint in saptamina 37-38 (se apropie, nu?), obosesc cumplit de repede, mai mult in casa am stat si cu frigul acesta, pentru ca nu prea am haine asa groase (nu calculasem sa vina frigul asa repede si m-am incapatinat sa nu-mi cumpar nici o hainuta de gravida mai groasa), in pat ma intorc cu macaraua si vorba voastra, am amortit pe cele unice doua parti pe care mai pot sa stau, pypy este in floare, isi cere drepturile foarte des, dar ma consolez cu gindul ca mai am o saptamina-doua si „dezbrac costumul” acesta pentru a intra din nou in corpul meu…Nu stiu, eu asa simt. Si apoi mai este si bebitul care va veni si vorba Ilenei: incepem alta viata!

Ma mai duc pe 19 la echo pentru ca Tzutzu este cam marisor (in prezent are peste 3,5kg) si diametru biparietal de 10 cm (cu 2 saptamini in urma)-este un capatinaos de mic-si vom vedea daca voi face cezariana. Cica ar iesi mai greu prin pelvis sau nu ar iesi deloc…Eu asa mi-as dori…Va mai spun eu.

In rest, cam atit despre mine. Va pup si sa fim sanatoase!

Theiuta

P.S. Cred ca v-am mai intrebat: stiti unde se gasesc colacei pentru WC?

Mergi la inceput

Iaca, m-am bucurat foarte mult cind am vazut ca mesajelul meu la care am muncit 20 de minute in conditii de stat pe scaun in saptamina 37-38, nici macar nu a fost inregistrat pe forum! Asa ca hai si ia-o de la capat si spune-le fetelor ce mai e nou…
Nu v-am mai scris cam de multisor pentru ca m-a chinuit o pacatoasa de indigestie saptamina trecuta, m-a tinut in pat vreo doua zile ( era si penibil si comic in acelasi timp: pe stinga aveam gaze pe gura, pe dreapta, aveam regurgitatii, pe spate nu puteam sa stau, evident, nu puteam minca nimic, ce sa mai vorbim, asa neajutorata nu m-am simtit niciodata in viata mea, bine ca a trecut!
Nu mai pot sa stau mult pe scaun pentru ca uterul imi apasa pe cutia toracica si simt automat nevoia sa ma intind, obosesc foarte usor, am stat mai mult prin casa si cu frigul acesta ( nu calculasem ca vine frigul si m-am incapatinat sa nu-mi cumpar hainute de gravida groase ca am zis ca nu vine frigul pina nasc eu: Tzapa!
Am fost la echo si am vazut ca bebe este cam marisor 3,5 kg si are si caputul cam mare, ceea ce atrage dupa sine posibilitatea efectuarii cezarienei (ce mult mi-as dori acest deznodamint), pt. ca exista sansa sa nu prea poata sa iasa prin pelvis, in fine vom vedea si va spun la momentul potrivit.
Abia astept sa „dezbrac costumul” acesta de gravida si sa intru din nou in pielea mea. Vorba Ilenei: vine si bebe si atunci incepem alta viata.
Cred ca v-am mai intrebat: despre colaceii aceia de pus pe WC stie cineva ceva? Unde se gasesc?

Ce sa va mai scriu, nu mai am noutati spectaculoase.Va pup

Theiuta

Mergi la inceput

Ce dragut!!!!!
Mi-a inregistrat ambele mesaje odata!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Si eu stau foarte prost cu somnul.O sa ajung, cum spunea Laura, sa dorm in fund,pe orice parte as sta imi amortesc si mana si piciorul asa ca trebuie sa schimb pozitia cat mai des.Ma simt mare cat un elefant.Arsuri tot mai am si,mai nou, ma confrunt cu mancarimi pe burta si pe sani.Noroc ca mai e putin,sper sa nu depasesc termenul.
BB e cu capul in jos dar n-a coborat in pelvis,sper s-o faca cat de curand.
In rest,eu sunt f lenesa,nu fac mai nimic toata ziua.Doar ma plimb cu catelul si gatesc.Uneori chiar ma simt vinovata caci sunt multe de facut in casa,tot le aman de pe-o zi pe alta.
Theiuta,eu colacei de wc am cumparat de la un magazin universal,acum nu stiu acolo cum e,incearca si tu pe la magazinele care tin detergenti,cosmetice,supermarket-uri...Sunt ambalati intr-un pachetel mic,cam ca servetelele pt nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Buna fetelor!! Ce mai faceti? Dar burticile? Noi suntem bine mersi. Saptamana trecuta am facut o nebunie cat mine de mare(deci foooooooooooaaaaarte maaaaaaaaareee). Tinand cont ca aveam 35 de saptamani am plecat tocmai la Piatra Neamt cu sotul meu.El este calaret de performanta(obstacole) si a avut concurs asa ca eu nu puteam sa lipsesc. Noroc ca suntem ok si eu si bebe(si sotul). Chiar mi-a prins bine excursia asta si aerul de acolo. Desigur dr cand a aflat(ca ei nu i-am spus) a luat foc si daisisi eu eram. Adevarul e ca are dreptate dar nu am putut sa ma abtin si sa raman acasa.
Marea mea suparare este ca sotul are finala chiar in saptamana cand am eu DPN-ul si ce ma fac eu dc nu e cu mine cand nasc?!?!?!?!?. Si finala e tocmai la Sibiu si n-are cum sa vina chiar dc il anunt.
Theiuta, ce mare e bebeul tau!! Da de fapt ce ma mira ca al meu avea 2,600 acum o sapt si in ultima luna creste 250g/sapt, asa ca o sa se faca mare si al meu. Auzi, trebuie sa anunti din timp doctorul dc vrei sa nasti cu epidurala?
Surpriza, acum 2 sapt am avut si eu primele mele arsuri!!!! Da' ce arsuri nene. N-am avut eu toata sarcina da' acum s-au adunat parca pt toate lunile. Nu am putut sa dorm si ma lua cu durere de cap. Si nu stiam ce sa iau in afara de lapte si cu lapte nu-mi trecea. Oricum, bine ca nu mai am.A si sa nu uit, la eco se vedea parul lui bebe!!HIHIHI, m-am calmat ca nu vine chelios!!
Cam atat despre mine. In rest va pup pe toate si pe bebei si sarcina usoara in continuare!!!
P.S. THEIUTA, SI EU AM PATIT ACELASI LUCRU CU MESAJELE SI AM ZIS CA-MI DAU PUMNI IN CAP. NUMAI CA EU AM PATIT-O DE VREO 3 ORI DE CREDE LUMEA CA SUNT BALBAITA!!!

Lorelai

Mergi la inceput

Hai sa ma vait si eu putin!
Laura,ti-o iau pe urme...am pus-o si eu de-o raceala/gripa,cu dureri in gat.Toata noaptea am transpirat si n-am putut dormi.Si,daca asta nu era indeajuns,ieri seara am mancat o pizza de ma si mir cum mi-a rezistat gatul si cu arsuri si cu dureri.Acum sunt chiauna,o dau pe sitronade cu lamaie si miere,sper sa treaca si o sa stau mai mult in pat.Bb e cumintica,cred ca simte si ea ca nu mi-e bine.Tot ma rog de ea sa-si faca aparitia caci cu greu mai rezist.
Lorelai,stai linistita...statisticile spun ca doar 5% dintre bb vin pe lume la data stabilita asa ca s-ar putea sa-l ai pe sotior langa tine.
Sanatate la toata lumea,
Fleur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Hai sa adaug si eu la marea noastra carte de plangeri. Aici e ora 10:00am, mi-e taaare somn, ca nici nu-mi vine sa ma apuc de lucru. Da' in tot raul e si eu bine cu lucratul de acasa, ca imi trece timpul mai repede, desi parca muncesc mai mult ca inainte, ca acuma nu am unde sa ma duc la o sueta, iar luna trecuta mi-a venti telefonul local $60 (plus abonamentul de $80- avem trei linii si internationalele de alte $80) asa ca am renuntat sa mai pun mana pe telefon, il tin departe de mine sa nu fie tentatie.

Fleur, eu deja am inceput sa dorm in fund pe canapea, ca aia se contureaza dupa formele mele rubiconde. Sotul imi spune ca sunt ca un vierme, ma fatzai si nu-mi gasesc locul. Unde naiba sa-l gasesti in pat cu toate pernele cu tot? Si tot el e "atacat" ca nu dorm in pat cu el. Iti recomand Faringoseptul si Paracetamolul, am vazut ca sunt mai de efect decat toate porcariile care le vand ei prin magazinele supercivilizate. Chiar i-am zis mamei sa-mi mai aduca un transport cand vine. Nu-mi vine sa cred ca dupa 18 ani de America eu tot pe medicamentele din Romania ma bazez mai tare, asta spune ceva depre tara asta grozava, nu?

Arsurile le simt de cum pun mancarea in gura, dar mie imi ajuta bicarbonatul cu apa minerala, o lingurita. Dr mi-a spus ca pot lua antiacide din astea din magazin, dar am constatat ca sunt de 2 lei legatura, si nu au nici un efect, asa ca dai pe bicarbonat. Beau si foarte mult lapte. Da' pe voi nu va apuca asa din cand in cand caldurile, ca la menopauza? Vin asa vreo cateva minute, apoi pleaca.

Mai da viteaza esti Lorelei. Ai vrut sa-l faci moldovean?

Na hai ca va las ca am boscorodit destul si musai sa termin lucrarile pentru serviciu, altefl ma linseaza aia.

Sanatate si mai intrati pe forum la o parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Auziti fetelor am si eu o intrebare(cam stupida, e adevarat): daca bebeul s-a intors cu capul in jos(cam in sapt 35) mai poate sa se intoarca la loc(sunt in sapt 36)? Stiu ca e cam stupid sa intreb asta dar sunt stresata cu nasterea normala(mi-e frica de operatii).Am fost destul de stresata ca nu se intoarce bebeul deoarece s-a intors asa de tarziu asa ca acum mi-am gasit alt motiv.

Va multumesc din suflet,

Lorelai

Mergi la inceput

Lorelai,eu cred ca nu se mai intoarce el.Al meu e cu capul in jos de pe la saptamana 30-31 si asa a ramas.
Laura si eu tot pe d-alea romanesti o dau.Trebuie si eu sa mai dau comanda de cate ceva.Tocmai se lauda matusi-mea la telefon ce rosii mari,dulci si carnoase a cumparat.Mi-e asa de dor de-o salata d-aia adevarata,cu gust de salata.Aici, daca masori legumele, toate-s la milimetru dar n-au nici un gust.
Faringosept n-am ,sa-l pun si p-asta pe lista.Of...imi curge nasul ca un robinet stricat,sunt ametita si nici in pat nu pot sa stau mult.Ma puse-n fund acum la spartul targului...

Mergi la inceput