Lapte peste 750 ml = rahitism?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nu stiu daca raspunsul meu te ajuta cu ceva, dar eu o sa-ti raspund totusi. Fetita mea (2 ani si 6 luni) bea 1 l de lapte formula pe zi. Uneori ii mai amestec in biberon si lapte de vaca. Nu e absolut deloc rahitica, i-am facut analizele in decembrie si toate i-au iesit bune. Iar eu i-am intrerupt si vigantolul mai devreme decat era recomandat (din motive serioase, nu dupa capul meu).

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Si mie mi se pare o tampenie !!
Sa va spun ca sotul meu a baut numai lapte pana la varsta de 3 ani , deci numai lactate !! si sa vedeti acum ce flacau e !!!!!
Fetita mea a baut lapte numai lapte pana pe la 6 luni dupa care am introdus mancrea dar laptele a ramas baza !

Gwendoline si Kylian

Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

fetita mea cea mare,in jur de 1.5 ani bea si ea peste 1l lapte de vaca pe zi.Si mie imi zisese dr de fam de atunci ca e prea mult,ca poate face rahitism.Intre timp mergeam si la alt dr cu plata,care a devenit dr de fam pt fete, si dansa mi-a zis ca atata timp cat papa bine alte alimente nu e nici o problema.Acum,tinand cont ca merge la gradi si nu e acasa intre 7-17 tot mai bea 750 ml.
Nu am avut nici o probl,iar atunci cand i-am facut analize,toate au iesit ok.
Sper ca nici un copilas sa nu aiba probleme din cauza lapticului,va pupam!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput