Cineva,acolo sus,ma iubeshte!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Bravo,Eddy!Sa te bucuri de casuta si linistea ta de-acu' inainte!Sa-nteleg ca de-acu' pe langa printesa sexoasa o sa apara-n poze si-o mami sexoasa?

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Ma bucur pt tine Eddy, alta viata, nu? Chiar faptul ca poti sta imbracata prin casa cum iti doresti, sau sa fugi de la baie doar cu prosopul pe tine(sau fara) e mare lucru. O sa poti face si tu poze de skandal nu doar Naomi(apropos de pozele de la album, Naomi e o scumpa). Eu am stat cu socrii doar doua luni dupa care ne-am mutat noi, asa ca stiu cum este, fiecare generatie cu tabieturile lor.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Draga Eddy, ce relaxare pe tine. Ma bucur pentru voi sa fiti sanatosi si tot ce ti-ai propus sa ti se indeplineasca.
Eu am "beiut" o cafe decofeinizata in cinstea voastra si pentru voi ca de altecele nu era loc la ora 7 dimineata, dar o sa incerc mai tarziu si poate. Acum o tai la sala ca sa mai dau din burtica jos apoi la inotat ca aici e inca soare cat cuprinde.
Poate va ganditi de o vizita in Thai la soare daca la voi e iarna cu ger mult.

Cu drag Ciufulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

ma bucur pentru tine... tare mult. eu locuiesc cu mama, care este 90% o cuminte, dar tot ma mai lovesc de ea uneori, dar sa fi avut in dotare 2 buc socri.... imi luam cimpii...

ma pot inscrie si eu la o bere?

pupicei grasuni

Mergi la inceput