Bravo,Eddy!Sa te bucuri de casuta si linistea ta de-acu' inainte!Sa-nteleg ca de-acu' pe langa printesa sexoasa o sa apara-n poze si-o mami sexoasa?
Irina & Vevemica & margica din burtica
Ma bucur pt tine Eddy, alta viata, nu? Chiar faptul ca poti sta imbracata prin casa cum iti doresti, sau sa fugi de la baie doar cu prosopul pe tine(sau fara) e mare lucru. O sa poti face si tu poze de skandal nu doar Naomi(apropos de pozele de la album, Naomi e o scumpa). Eu am stat cu socrii doar doua luni dupa care ne-am mutat noi, asa ca stiu cum este, fiecare generatie cu tabieturile lor.
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
Draga Eddy, ce relaxare pe tine. Ma bucur pentru voi sa fiti sanatosi si tot ce ti-ai propus sa ti se indeplineasca.
Eu am "beiut" o cafe decofeinizata in cinstea voastra si pentru voi ca de altecele nu era loc la ora 7 dimineata, dar o sa incerc mai tarziu si poate. Acum o tai la sala ca sa mai dau din burtica jos apoi la inotat ca aici e inca soare cat cuprinde.
Poate va ganditi de o vizita in Thai la soare daca la voi e iarna cu ger mult.
Cu drag Ciufulici
ma bucur pentru tine... tare mult. eu locuiesc cu mama, care este 90% o cuminte, dar tot ma mai lovesc de ea uneori, dar sa fi avut in dotare 2 buc socri.... imi luam cimpii...
ma pot inscrie si eu la o bere?
pupicei grasuni