Fren lingual scurt
Raspunsuri - Pagina 2
bianca_mo spune:
ANCA, la 6 luni l-am dus si pe Serban la sectionat frenul, am stat in total 1 ora in spital, n-a avut voie 1 ora nimic sa pape, apoi ceai, daca bea, apoi san, dupa 2 ore... a plans rau 10 minute dupa, dar apoi a fost ok. interventia in sine a durat cam maxim 10 minute, ca l-au tinut putin dupa sa-l observe si apoi a trebuit sa mai stam o jumatate de ora inainte de a ne lasa sa plece, il verifica dr la 10 minute.
succes! va trece repede
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
anca81 spune:
Acs, Bianca, multumesc 
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
alinkav spune:
Anca, stai linistita, e o floare la ureche taiatul frenului!Vara trecuta am facut "interventia" asta baiatului meu(4,5 ani), i-au facut o anestezia locala(spray) si cu o foarfeca speciala i-au taiat. Total nu a durat decat 2 min. Si la noi era vorba de un copil care constiinteza absolut tot, si a fost foarte curajos.
Din cauza limbei prinse cu frenul acesta, nu pronunta R, acum suntem abonati la logoped.
Mult succes!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
anca81 spune:
Alina, de asta mi-e cel mai teama, sa nu aiba dificultati la vorbire. Nu aman, saptamana viitoare mergem. Acum spune R baietelul tau?
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
bonsai spune:
fetita mea nu pronunta pe s.
frenul pare scurt,mi-e greu sa apreciez.
oare are legatura cu frenul?pe r il pronunta corect acum ,la aproape 4 ani.
anca81 spune:
Bonsai, nu stiu ce sa-ti spun. Cel mai bine intrebi medicul.
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
anca81 spune:
Tocmai ne-am intors de la clinica, frenul a fost sectionat. Din pacate era scurt, fibros si inflexibil asa ca ar fi putut avea dificultati in vorbire mai incolo. A trecut cu bine, sper. A fost anesteziata local cu xilina si n-a plans mai mult decat la un vaccin obisnuit. Eu in schimb da 
Acum doarme, vedem cum e cand se trezeste.
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
V. Erica spune:
Si baietelul meu a avut fren lingual scurt, descoperit la scurt timp dupa nastere. Pe la 2 luni l-am dus la Grigore Alexandrescu si in 5 min s-a rezolvat.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)