Fren lingual scurt

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

ANCA, la 6 luni l-am dus si pe Serban la sectionat frenul, am stat in total 1 ora in spital, n-a avut voie 1 ora nimic sa pape, apoi ceai, daca bea, apoi san, dupa 2 ore... a plans rau 10 minute dupa, dar apoi a fost ok. interventia in sine a durat cam maxim 10 minute, ca l-au tinut putin dupa sa-l observe si apoi a trebuit sa mai stam o jumatate de ora inainte de a ne lasa sa plece, il verifica dr la 10 minute.
succes! va trece repede

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Acs, Bianca, multumesc

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Anca, stai linistita, e o floare la ureche taiatul frenului!Vara trecuta am facut "interventia" asta baiatului meu(4,5 ani), i-au facut o anestezia locala(spray) si cu o foarfeca speciala i-au taiat. Total nu a durat decat 2 min. Si la noi era vorba de un copil care constiinteza absolut tot, si a fost foarte curajos.
Din cauza limbei prinse cu frenul acesta, nu pronunta R, acum suntem abonati la logoped.
Mult succes!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Alina, de asta mi-e cel mai teama, sa nu aiba dificultati la vorbire. Nu aman, saptamana viitoare mergem. Acum spune R baietelul tau?

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

fetita mea nu pronunta pe s.
frenul pare scurt,mi-e greu sa apreciez.

oare are legatura cu frenul?pe r il pronunta corect acum ,la aproape 4 ani.

Mergi la inceput

Bonsai, nu stiu ce sa-ti spun. Cel mai bine intrebi medicul.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Tocmai ne-am intors de la clinica, frenul a fost sectionat. Din pacate era scurt, fibros si inflexibil asa ca ar fi putut avea dificultati in vorbire mai incolo. A trecut cu bine, sper. A fost anesteziata local cu xilina si n-a plans mai mult decat la un vaccin obisnuit. Eu in schimb da

Acum doarme, vedem cum e cand se trezeste.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Si baietelul meu a avut fren lingual scurt, descoperit la scurt timp dupa nastere. Pe la 2 luni l-am dus la Grigore Alexandrescu si in 5 min s-a rezolvat.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput