cine a terminat liceul pedagogic in 1990?

cine a terminat liceul pedagogic in 1990? | Autor: kiky

Link direct la acest mesaj

Mi-ar place sa cred ca in lumea asta mare ..o sa regasesc si eu macar o colega de liceu .....12 B..la DAMIAN .....DACA NU ..GHINION ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiky spune:

DE EMOTII AM UITA SA SPECIFIC ...in Brasov ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

draga kiki, eu nu sunt din Brasov, dar macar ceva comun tot avem... am terminat si eu pedagogicul in 96, in Ploiesti... Mergeam adeseori la Olimpiadele de psiho si pedagogie... chiar incercam sa ma gandesc daca am cunoscut pe cineva din Brasov.. dar cred ca am fost din generatii diferite... Esti invatatoare acum, sau te-ai reprofilat? Daca da, iti urez un an scolar extraordinar, cu multe satisfactii... Doamne, imi lipseste atat de mult prima zi de scoala cu fastul ei, cand veneam acasa cu bratele pline de flori...

Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i!

Mergi la inceput

Draga Andrushka ...nu m-am reprofilat ..sunt in domeniu ..mersi de urari ..anul acesta prima zi de scoala va fi deosebita pentru mine ..pentru ca si baietelul meu incepe scoala ...din pacate nu voi asista la acest eveniment deoarece vom fi la scoli diferite ..tu unde ai profesat?....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

kiky, draga mea , succes piticului tau la scoala! Sunt sigura ca va fi totul bine si o sa-i placa!
Eu am lucrat 5 ani la scoala nr 29 din Ploiesti, aceeasi scoala unde am fost si eu eleva in clasele primare...locuiam f aproape. Chiar ieri, in urma mesajului tau mi s-a facut dor si am sunat-o pe o fosta colega care m-a pus la curent cu tot ce se mai intampla pe acolo... prima mea generatie de elevi, cea pe care am format-o inca din primul meu an de invatamant, sunt acum in clasa a VIIIa !!!! Am fost foarte atasata de ei si-mi creste inima ca inca nu m-au uitat si-mi scriu scrisori si emailuri foarte des...si-mi spun cat de mult am insemnat pentru ei... A fost greu, la 19 ani nu esti deloc pregatit ptr viata, nicicum sa dirijezi destinul unor copii. Ei aveau tot felul de probleme sociale, veneau din familii cu probleme, nu aveau posibilitati financiare... dar ne-am descurcat pana la urma. Si satisfactia e si mai mare. de cea de-a doua serie nu am avut timp sa ma atasez prea mult, eu am plecat in SUA in al doilea semestru din clasa I, dar si de ei mi-e dor.heyy.. uite cum ma faci tu sa-mi dea lacrimile cand ma gandesc la "copiii mei". Adevarul e ca, pana acum, e cea mai mare realizare a vietii mele.
Te pup. Si mai vorbim.

Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i!

Mergi la inceput

daraga andrushka din cate am citit mi-am dat seama .... printre randuri ...ca tare mult ti-a placut meseria asta ..si eu lucrez la o scoala de cartier ..unde majoritatea copiilor au probleme sociale dar crede- ma au mai mult bun simt si educatie decat copiii carora li se ofera totul ....eu lucrez de 14 ani si tot asa ca tine la 19 ani nu ma puteam obisnui sa stau la catedra si sa indrum alti copii cand eu eram un copil mai mare ....mai ales la prima sedinta cu parintii a fost interesant ..acum ca am propriul meu copil invatacel ...o sa fiu din nou de partea cealalta a catedrei si sper ca am multe de invatat ...
Cu ce te ocupi acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

Draga Cristina,

ma bucur sa dau de tine aici pe net.
Numele meu e si am terminat la Peda in 1990 in 12 A.
Daca as sti numele tau real, probabil ca te-as localiza mai bine.
Cristina Albu, ... Dobrin, cumva?
Astept un raspuns de la tine

bye

PS. din profil rezulta ca ai 39 de ani. Mai scade ca iese prea mult!

Mergi la inceput

Te stiu Radu ..am fost in clase paralele ...din cate stiu esti casatorit cu o fosta colege de a mea ...ALINA NECHIFOR
Nu am avut tangente cu tine ...din pacate ..cu toate ca lucrezi in Codlea ..sau ai lucrat ..eu actual sunt colega cu mache ...nu sunt Cristina DOBRIN .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

E bine ca nu esti Cristina Dobrin!

Nu mai lucrez in Codlea la Centrul de Plasament si nici la Rolem.
Restul e intocmai precum spui.
Tot nu stiu cine esti, iar cu presupusul nu imi mai dau.
Poate apucam sa ne vedem intr-o zi ... cine stie!
Transmite-i Mihaelei salutarile mele!
E o tipa de milioane!
Daca ar fi in invatzamint macar 10% ca ea, ar sta lucrurile cu totul altfel.

Mergi la inceput