Salutare tuturor,
Fiul meu implineste 3 ani peste cateva zile si as dori sa ii cumpar de ziua lui o bicicleta cu 2 roti + roti ajutatoare bineinteles.
Nu vreau sa cumpar ceva f scump dar nici o bicicleta care sa se defecteze f des sau de pe care sa cada f usor sa sa patesc altele..
Asa ca, ii rog pe cei care au trecut prin experienta asta sa imi recomande cate ceva... chiar concret daca se poate (magazin, pret, etc).
Multumesc anticipat.
Eu le-am cumparat gemenilor mei biciclete inainte sa implineasca varsta de 3 ani. Eu cu 2 roti si cu doua ajutatoare, situl se regleaza, nu a costat prea mult 1 milion si 500 mii lei/buc. Sunt foarte multumita de ele.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">
GAZELE MELE
sa ofer si un review pt cine mai citeste pe aici:
deci, am achizitionat pana la urma un dyno bike (parca asa se scrie) pt copii intre 6 si 9 ani (de la 107 cm inaltime).. a fost 300 si un pic de lei.. nu mai retin exact cat
vreau sa spun ca fii-miu are doar 3 ani si 2 luni, dar e destul de inalt, are 102 cm deja si cu scaunul lasat la minim ajunge f bine la pedale..iar strict in ce priveste bicicleta mi se pare f robusta si destul de bine "finisata"
am vazut destul de multe "chinezarii" si asta mi s-a parut deosebita