SONDAJ - tipul de scutec preferat
Raspunsuri - Pagina 4
calina73 spune:
papers cred si eu ca sunt cele mai bune ,oricum fetita mea a incercat mai multe dar pana acum cand mai are putin si implineste trei luni nu sa iritat niciodata la fundulet .am incercat chiar si cu papers fara prea multa reclama.ex.baby especially
elena_ltd spune:
Subscriu si eu la Pampers. Am incercat o gramada de alte tipuri de scutece la primul copil si am decretat ca altul nu mai folosim.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
Adriana_MS spune:
Noi avem vechime... aproape de 5 ani suntem cumparatori fideli Pampers, intai Alex care s-a dezvatat noaptea abia la 3 ani (fortat de imprejurari ca s-a nascut micuta Flavia :-)) iar acum la 2 ani Flavia aproape ca s-a dezvatat (ea zice "nu pampi" si eu tot ii pun noaptea, ca nu se trezeste daca simte ca "o scapa" ceva ). Peste zi nu mai folosim deloc.
Cand a fost Alex mic am incercat odata Libero dar s-a iritat si de atunci nu am mai schimbat Pampersii...Ii luam de la Selgros sau de la Metro si e mai rentabil...
Adriana
adita spune:
quote:
Originally posted by MadyCM
Important este cu ce s-a impacat bebe bine pana acum si bine ar fi, daca vrei sa schimbi, sa incerci intai cel putin 2 saptamani un nou sortiment. Bebitului meu, cand l-am nascut, i-a luat bunicul lui un pachet mare de Pampers, pentru ca e considerat foarte bun. Si ne-am tot chinuit, pentru ca mereu bebitzul meu era iritat la fundulet.... Intr-un final, m-am desteptat si eu si mi-am pus intrebarea daca nu cumva e din cauza scutecului si am luat Libero si..... de atunci nu mai avem probleme.... Deci, fiecare copil are alt tip de pielicica si trebuie sa incerci ca sa vezi..... si nu cred ca vrei sa iei un ditamai pachetul pe care apoi sa il arunci....
Pupici!
Corina si bb Matei
Sunt intru totul de acord. Si noi am patit tot asa, sa nu ne priasca scutece care altora le placeau foarte mult, asa ca trebuie incercat mai intai. In plus, am impresia ca in cadrul aceleiasi firme, sunt sortimente mai reusite sau nu. La primul copil am folosit la inceput Pampers si am fost multumita. Apoi am primit o mare cantitate de scutece Happy si iarasi am fost multumita. Acum, la al doilea copil, am cumparat Pampers si mi s-au parut mult mai prosti fata de Happy(nu absorbeau bine, se umflau prea tare, noaptea mai scapa si pe langa)asa ca am cumparat iarasi Happy dar am fost dezamagita. Nu mai era aceeasi calitate de acum doi ani. E valabil si pentru Pampers. Nu mi-au placut astia pe care i-am cumparat, dar am primit cadou un pachet mai vechi, de cand nu aveau inca arici lat, si mi s-au parut mult mai buni ca astia mai noi. Oricum, in concluzie, ca am cam batut campii, ne-am intors la Pampers.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
Marox spune:
Sa nu vorbesc cu pacat, dar pina acuma Alex n-a avut nici o problema cu iritatiile pe funduletz. Am incercat tot felul de scutece: Pampers, Huggies, Labell, mai mult din curiozitate. Pina la urma am ramas la un scutec fara marca, adica are marca magazinului, Carrefour, din cauza diferentei de pret: 8 euro fata de 18 euro (Pampers) 46 bucati.
mamamariana spune:
Asa zic si eu... ce ii prieste copilului e cel mai bun. Noi aici folosim Momy Poko - sunt japonezi si ne impacam foarte bine cu ei. Sunt putin mai scumpi decat Pampers, dar i-am ales pe astia ca sunt foarte moi si mai grosutzi. Nu am incercat Huggies, dar cred ca sunt buni si aia. De la spital am primit Pampers, insa nu m-am impacat cu sistemul de prindere, ii facea cate o bubita la fiecare piciorush de la scotch.
Pupici,
Mamamariana
ancadm spune:
Noi am folosit mai mult Huggies. La Pampers ma deranja faptul ca aveau banda de sus din plastic si daca o atingeam putin cu mina plina de crema (mai ales dupa baia Andreei) nu mai puteam sa ii lipesc (inchid). Dar la marimile mai mari de pampers nu mai este problema asta pentru ca nu mai au plastic sus.
Anca
PITI spune:
Ati incercat LIBERO UP & GO ?Sunt super !Bebele meu este activ si atunci cand il lasam in scutec toate ii atarnau si arata naspa.Asa ca ziua ii pun chilotei Libero si incerc sa il invat sa ii dea jos daca vrea la oala,iar noaptea Pampers............si nu va spun ce sexosi suntem cand ne intalnim cu fetele in parc-avem un fundulet micut incat mamicile ma intreaba de cand face la olita.