INDIGESTIE URATA
Simona are o indigestie tare urata.De dimineata cand m-am dus la ea mi-a spus ca o doare capul si burtica.Am ramas pe ganduri .De 2 zile sotul meu are criza \de fiere si am crezut ca se joaca cu mine.Stia de la mine ca pe tati il doare capul si burtica.I-am dat lapticul pe care l-a vomitat imediat.De atunci vomita.Am chemat dr si i-a dat metaclopramid picaturi ,glucoza dar ea tot vomita.I-am dat compotel si l-a vomitat si pe acela.Am mers la spital si i-a facut un fenobarbital.Nu are temperatura.
Totul este de la o branza luata din piata!
va pup,
Gabi si Simonica.
Raspunsuri
dddd spune:
de ce oare i-au facut fenobarbital, nu i-ai intrebat? se face in general la febra peste 39 grade pentru a evita convulsiile. daca e de la branza inseamna ca e toxiinfectie alimentara. ce zic medicii? sau ce ti-au zis sa faci in cazul asta? nici eu nu stiu ce sa zic. depinde ce are branza cu pricina, du-o la laborator. numai bine si sanatate!
Andrada spune:
Esti sigura ca e indigestie?
Daca vomita nu-i mai da nimic citeva ore. Abia cind are diaree poti sa incepi cu sucuri electrolitice/apa, in nici un caz lapte, nimic lactate.
Si chiar de ce i-a facut fenobarbital?
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
gabid spune:
I-a facut fenobarbital ca sa o linisteasca si sa doarma.A dormit 4 ore si cand s-a trezit ii era o foame fantastica.I-am dat supica de legume,a papaat un pic si nu a mai vrut.Dupa o ora iaraasi i-a fost foame si nu a mai vrut supita ci papa de bb din borcan.Mi-a fost teama sa-i dau dar pana la urma mi-a fost mile de ea si i-am dat.A papat un borcan intreg imediat.Am stat cu sufletul la gura sa nu vomite si chiar nu a vomitat.Seara iaraasi a vrut papa din borcan.Nu vrea altceva decat papa din borcan.
Am uitat sa va spun ca Simonica are un an si 10 luni.Nu-i mai dadusem in ultima vreme papa din borcan.Borcanelele de papa au fost placerea ei decand i-am diversificat alimentatia.Ea nu a vrut deloc sa pape supica.
Astazi dimineata s-a trezit cu temperatura.A tipat dupa laptic.O sa spuneti ca sunt nebuna dar chiar i-am dt laptic si calpol si acum doarme.Cand se trezeste sper sa fie bine!
va pup,
Gabi si Simonica.
Danza spune:
Gabi, eu zic s-o iei un pic mai incet cu mancarica. Danut cand a avut asa ceva, dr. mi-a zis sa nu-i dau toata ziua nimic! dar nimic, nici macar piept (pe atunci il mai alaptam). Nu ai idee ce chin si pt el si pt mine. Ii dadeam numai apa minerala plata, Regidron si Smecta, plus ca-i faceau perfuzii cu vitamine si glucoza si un medicament pt spalarea stomacului.
Multa sanatate Simonicai si de la Danut
Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
gabid spune:
Nu i-a facut rau lapticul de dimineataa.se pare ca se simte mai bine.Problema acum este febra.Nu-i curge nasul,nu stranuta ,nu tuseste.Ieri dr cand a vazut-o mi-a spus ca gatul este roziu dar nu crede sa fie vreo problema.Astazi s-a trezit cu febra dupa ce aseara avea 36.9 temperatura mai mica decat deobicei cand are 37.4.
Astazi i-am dat calpol si cand s-a trezit nurofen.sper sa-i treaca cat mai repede pt ca nu imi place sa o vad asa de galesa!
Va pup,
Gabi si Simonica.
iren spune:
Vezi sa nu aiba vre-un virus la stomac,Bogdanel a avut la fel-cu febra,voma- iar cind l-am dus la control la spital mi-au zis sa nu-i mai dau mincare deloc 3 zile,iar lichid doar cite o lingurita odata la 5 minute,daca e putin indulcit e foarte bine-solutia de electroliti e f. buna impotriva deshidratarii.In citeva zile,s-a pus pe picioare,bineinteles,dupa alea 3 zile de infometare i-am dat de mincare cu moderatie.Multa bafta
Iren&Bogdanelu