ce stiti despre...
Raspunsuri - Pagina 2
ane2 spune:
Sa nu te dai batuta niciodata merita sa lupti ptr ceea ceti doresti.Hai sa-ti povestesc pe scurt povestea mea:am 22 de ani si pana anu asta nu am ramas insarcinata desi nu mam protejat niciodata,acum 2 ani mi sa descoperit un chist pe ovaru stang de 50cm miajunsese chistu la rinichi atat de mare ajunsese imagineazati 50cm,am avut noroc ca nu fusese de tip canceros si mia scos doar avaru.Cand lam intrebat pe doctor daca pot ramane insarcinata mia raspuns cu jumatate de gura "da" miam luat adio de a mai ramane vreodata insarcinata. Dar anu asta multumesc lu Dumnezeu am ramas insarcinata iar acum sunt in 5 luni asa ca nu te da batuta Dumnezeu iti va da un bebe cu singuranta.Mult noroc
anita
mihaela_s spune:
Dolly, vreau si eu sa te incurajez, sa-ti povestesc despre o colega de a mea de serviciu care are un bb de mai bine de 2 luni.Timp de 5 ani a incercat in zadar sa ramana insarcinata, a facut si tratamente peste tratamente, temperaturi si toate alea...In toamna trecuta se pregatea sa ia din nou cu asalt spitalul de specialitate si sa reia tratamentele, cand SURPRIZA...a facut un test de sarcina si era insarcinata.A fost putin mai complicat cu sarcina, era risc de pierdere, dar cu ingrijiri si cu repaos a dus sarcina la bun sfarsit.
Asa ca nu dispera, asa cum spui tu...bebe vine atunci cand trebuie sa vina!
mihaela
crinuta spune:
Doly, eu de la inceput ti-am spus ca Dostinex este mai eficient. De asemenea ti-am scris ca mai exista cazuri cu femei in aceeasi situatie ca si tine, si care au nu un copil, ci 3 4, .
Destinul nu il facem noi. Eu sunt convinsa ca totul se va rezlva la tine, si peste un timp te vei uita in urma, si vei rade. Asa va fi cu toate.
pupici
Crinuta