Piscina

Piscina | Autor: DanaMario

Link direct la acest mesaj

Cam de la ce virsta ar fi recomanda sa duc bebelusu la piscina?

Stiti cumva de niste linkuri unde as putea citi despre asta?

Bebelusul meu are 3 luni jumatate si ma innebuneste al meu sot sa-l ia cu el.
Nu stiu daca ar fi recomendat sa-l las sa-l ia la piscina asa micul sau jacuzzi.

Dana si bb Joshua

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

buna,eu nu l-am dus inca pe al meu ca nu am timp dar prietena mea l-a dus pe bebe de la 2 luni si chiar il baga in jacuzzi.I-a dat pampers speciali si dupa ce s-a balacit bine a dormit adanc toata noaptea.Nu are ce sa-i dauneze (parerea mea)

irinaP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

E ok sa-l iei la piscina. Dar in jacuzzi, apa fiind f. calda, nu poti sa-l tii prea mult. Eu, pe al meu ii bagam putin, numai piciorusele in jacuzzi. L-am lasat sa se balaceasca cand a avut un an si numai 3-4 minute(ma repet, apa de jacuzzi e prea calda pentru ei).

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu am dus-o pe Agata la piscina de la un an si de la 18 luni face si cursuri de inot cu monitori (antrenori). Dar erau bebelusi care aveau doar trei luni si se miscau in apa de doua ori mai bine decit Agata la 18 luni, chiar i-am admirat si mi-a parut rau ca nu am avut posibilitatea sa o dau mai devreme. Miscarea in apa este foarte buna pentru sanatatea bebelusilor si pentru buna lor dezvoltare. Agata s-a inaltat foarte mult ultimul timp. Acum, la doi ani si trei luni, mergem la piscina cite jumatate de ora in fiecare seara si are curs doar duminica. Trebuie sa ai grija doar sa fie apa calduta, nu le place deloc apa rece si nici nu e bine sa-i bagi in apa rece. De asemenea, sa fii tot timpul cu ochii pe ei, sa nu inghita prea multa apa din piscina, sa nu-i tii prea mult (jumatate de ora pe zi este mai mult decit suficient pentru copii sub trei ani), sa nu-i obligi sa faca nimic din ce nu vor (nici macar intratul in piscina, nu vrea intr-o zi, renunti si vii alta data). Si dupa fiecare balaceala obligatoriu o baie sau un dus cu mult sapun si o crema hidratanta dupa pentru ca apa din piscine este tratata si usuca pielea foarte tare. Pentru bebelusul tau pentru ca este mic trebuie sa folosesti pampersi speciali (eu am folosit pina acum o luna pentru ca au si rol de protectie si pentru ca exista riscul sa te trezesti cu un cirnacior plutind pe linga tine!). Eu cumparam din farmaciile Jean Coutou, de la Huggies, se numesc Little swimmers si sint pe numarul de lb sau kg... dar cred ca se gasesc peste tot unde au pampersi (parca 10$, 10 bucati, nu mai tin minte pretul exact). Sfatul meu este sa-l duci, daca nu acum, de la sase luni chiar nu mai e nici o problema.

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Cumnata mea si-a dus fetita la piscina de la 3 luni, la un program special la care pot participa si parintii. Eu nu sint de acord de la o virsta asa de frageda, imi zic ca daca inca-i mai sterilizez biberoanele pina la 6 luni n-o sa-l bag in piscina sa inghita nu's ce porcarii din apa.

Mergi la inceput