De la ce varsta fetitele voastre au parul lung?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Raluk ....la mine a fost invers...m-au tuns pana la 14 ani "garcon" in ideea ca voi avea par lung des si frumos cand voi fi mare...am suferit din cauza asta si in clasa a 8-a am zis ca-l las sa creasca...nu l-am mai tuns scurt de atunci.

Ozanei ii faceam un pamatuf in vf capului pt a nu-i da parul in ochi...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Fetita mea are 4 ani si am avut doua tentative de a-i lasa parul lung, dar nu-i statea nici cum, asa ca am tuns-o.

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

De cand am nascut-o pe Deny (1 an si 6 luni) nu am tuns-o decat la breton pentru ca ii intra in ochi si nu accepta nici un fel de clamuta sau elastic in par. Si am inceput de foarte devreme sa i le pun, dar niciodata nu le-a tinut pe cap mai mult de 5 minute. Si daca aude cuvantul "clamuta" se pipaie in cap sa vada daca nu cumva are una si nu stie de ea. Nu suporta nici bretonul sa i-l tundem dar o pacalim si eu si tati si reusim cu lacrimi si suparari sa taiem mai cu toporu' dar macar nu sta cu el in ochi. Mie imi place mult cum ii sta cu mot si cu clamute, ea asa e foarte "cocheta" ii place sa ii spui ca e frumoasa, sa ii pun rochite, dar nu suporta clamele orice ar fi.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

GRATIELA Ozi e SUPERBA !!! putin spus... e minunata !!! moama, mai ca sunt geloasa vreau si eu par ca al ei

on topic : si eu ma gandeam cand si cum sa o tund pe S... ca are parul lungut. dar de ceva vreme vad ca imi aduce elastice sa ii prind parul, sa ii fac codite. the more, the merrier o sa o las cat o vrea ea, cand imi va cere sa ii tai parul, am sa il tai.

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si noi avem parul luuuung ! Am tuns-o o data la un an, dupa care i l-am lasat sa creasca, iar la 4 ani era atat de lung incat ii depasea fundul, asa ca i-am mai tuns varfurile de doua ori. Acum e iarasi foarte lung si a inceput sa fie si des. Bretonul i l-am lasat de la 3 ani sa creasca, asa ca acum, la 4 ani si jumatate, il are pe tot lung si foarte frumos, spune mami
Ea isi iubeste parul si nu cred ca ar concepe sa se tunda, vrea sa fie printesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Chiar aseara i-am "ciopartzit" putin bretonul,cat scandal,se uita in oglinda si imi spunea ca este urata acum,dar este atat de superbbaaaa!!
Scandal cu ea,dar mai mare taraboi cu taica-so de dimineata,am crezut ca suna la Protectia Copilului,cum de mi-am permis sa-i ating parul???Si acum bosumflat,nu vb cu mine,bineinteles...
In fine,sa trecem la subiect.
Brianna are 2 ani si o luna,a fost tunsa in tot acest timp maxim 1 cm,si asta cu aprox 19 luni in urma,pur si simplu acum,parul ei(destul de lung,mai mult de jum spatelui) nu avea nici o forma,bucle-bucle,dar totusi.Intotdeauna mi-am dorit ca fetita mea sa aiba parul lung,dar ca oricare dintre noi,probabil la fiecare 6 luni macar putin varfurile atinse,nu vrem un par pana la fund,si ros jumate;-)
Acum ca fapt divers,daca eu aseara ajungeam acasa blonda,cu breton,extensii pana la talpi,taica-so nu ar fi observat,dar in momentul cand a iesit din camera si a vazut-o pe fie-sa,a si inlemnit,am facut cea mai mare crima,atingandu-ma de pletele ei;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Off-topic: Gratiela, e superba Ozana. Sa traisca si sa te bucuri de ea
On-topic, eu nu vreau sa o tund pe pitica mea prea repede. Are parul ondulat si cred ca ii va sta tare frumos cu parul lung.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

N-am tuns-o niciodata pe Maria,azi a implinit 5 ani.Are parul pana la fund blond si carliontat la varfuri,varfurile i le tund dar numai cand nu e ursu acasa caci ma aleg cu scandal.
Ma lasa s-o pieptan de cand i-am cumparat perie din par de porc mistret ,nu o trag de par cu ea.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

bb a mea are un an si 10 luni. Nu am tuns-o niciodata, doar bretonul ( bineinteles) si i-am indreptat un pic varfurile la spate. Si nici nu am de gand s-o tund pana nu va avea parul cam pana la umeri asa. Mie nu-mi plac deloc fetitele tunse baieteste. Si nu inteleg rostul acestui tuns scurt. Nici al tunsului la chelie dupa ce face un an. Nici pe bb baiatel nu o sa-l tund la chelie.

Mami de fetita si de baietel 33+ ( real 35 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Eu ii am tunsi scurt: baiat si fata. E practic pentru sport in general. Ea face gimnastica, balet si cate altceva la scoala. Pentru inot in special. Si ca sa fiu sincera prefer sa fac altceva cu ei decat sa-i pieptan 10 min si sa-i usuc o jumatate de ora
Asta nu inseamna ca nu-mi place parul lung, dar la altii
Ah si fetita nu-i nefericita. Punem cate ceva in par cand o imbrac de gala si-n rest nu-i pasa.

Mergi la inceput