bepanthen unguent

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

Este foarte bun, nimic de zis....pe mine medicul m-a certat si a zis sa nu il folosesc decat in cazuri extreme, in rest folosesc unguent de galbenele...din ala in cutie mare galbena, imi place si cum miroase
Ideea la medic era sa nu obisnuim pielea la bebe cu cel mai bun ungunent, pentru ca, in eventualitatea unei iritatii mai urate....nu mai era ce folosi.....si eu i-am dat dreptete, folosesc bepanten doar cand e iritat funduletul urat de tot

Multa sanatate si numai bine !

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Noi am folosit cu bepanthen-ul pentru orice altceva decat eritem fesier. La noi pur si simplu nu a dat rezultat acest unguent. De un real succes a fost Bubchen crema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mondor

Este foarte bun, nimic de zis....pe mine medicul m-a certat si a zis sa nu il folosesc decat in cazuri extreme, in rest folosesc unguent de galbenele...din ala in cutie mare galbena, imi place si cum miroase
Ideea la medic era sa nu obisnuim pielea la bebe cu cel mai bun ungunent, pentru ca, in eventualitatea unei iritatii mai urate....nu mai era ce folosi.....si eu i-am dat dreptete, folosesc bepanten doar cand e iritat funduletul urat de tot

Multa sanatate si numai bine !

mondor

Foarte "bun" medic ai...ti-a recomandat cea mai nenorocita crema din cate exista...stii cum este fabricat "celebrul" unguent cu galbenele romanesc in cutie mare si galbena? Hai sa-ti spun ca macar sa stii ce folosesti...pe urma decizia este a ta!
In Romania nu exista culturi origanizare de galbenele...fabricantii cumpara galbenele de la particulari care le strang de pe marginea drumului sau din gradinile proprii si care le sorteaza aleator...adica intr-un manunchi de galbenele se strecoara invariabil doua trei buruieni. La fabrica, nu exista de regula soratator performant (cine si-ar permite o chestie care costa mii de dolari) pentru niste creme atat de ieftine!)...in consecinta..daca intr-un lot s-a strecurat o buruiana...este compromis tot lotul! Acum...din aceste galbenele se fac niste extracte concentrate...din care sunt amestecate doar cateva picaturi (ca de' romanii sunt zgarciti de ce sa faca o crema cu cantitatea de extract din reteta!) intr-o banala baza, de regula o crema oarecare. rezultatul...nimeresti mata sau bebelu o crema din asta si face o deramatoza de toata "frumusetea" sau mai rau vreo complicatie dermica.....daca vrei galbenele foloseste nemtesti din farmacie. Daca nu ma crezi, intreaba orice medic dermatolog despre aceste creme cu galbenele sa vezi ce-ti spune...nu vorbesc prostii si nu inventez...stiu sigur ca asa se intampla!!!! Numai bine si ai grija de pielea bebelusului tau....si eventual schimba si pediatrul cu unul mai adus la zi!

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

am folosit, dar nu am fost multumita...si mi se pare si prea scump...

produsele pe care le-am folosit si de care sunt FOARTE multumita sunt :

- pentru igiena zilnica - produse Bubchen (crema ptr fundulet, lotiune pentru corp, gel pentru baie, sapun ptr copii, sampon)

- pentru iritatii la fundulet - gama Mustela - pentru uz zilnic si pentru iritatii foarte grave (acestea sunt mai scumpe, intr-adevar, dar merita sa dai banii si sa le ai pe urma in casa, pentru orice eventualitate)

comparativ ca preturi, o cutie mare (500 ml) de crema ptr fundulet de la Bubchen costa 27 RON, in timp ce un amarat de tubulet de Bepanthene costa cam tot atat (cu scumpirile astea recente...)

faimoasa crema de galbenele este VAX !!! i-a produs fetitei mele o iritatie mai mare decat cea pe care o avea...

asa ca, de multe ori, platim pentru marca, nu si pentru calitate...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela2009 spune:

Atat crema cat unguentul la noi nu a dat rezultat utilizat pentru iritatia fundicului in alte scopuri nu l-am folosit eu zic depinde de copil la unul poate avea succes la altul nu...pupici

Mergi la inceput

Vai...oare chiar asa sa fie ? Pe cuvant nu m-am gandit la asta pana acum.....chiar m-ai pus pe ganduri serios !
Si eram asa impacata cu gandul...cat mai natural posibil !
Nu mai stii in ce sa crezi...bepantem sigur....medicul e bun, dar cred ca e obsedat si el de produsele naturiste...ce sa zic ?!

Numai bine !

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

La fetita mea pentru iritatia funduletului nu a functionat deloc, chiar parca era mai iritata. Cea mai buna crema pentru fundulet a fost cea de la Nivea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Folosesc Bepantene crema in caz de fundulet rosu si merge mai bine decat cea cu oxid de zinc de la Mustela.

Crema de galbenele, aia ieftina si romaneasca un vax total... nu l-a ajutat nici la cea mai mica bubitza.

Mergi la inceput

M-am mai linistit un pic, macar nu e ramaneasca...spune pe cutie ca e fabricata in Germania si adusa in Romania prin-o firma din Satu Mare....pana acum a fost totul ok......ce sa mai zic ?!

Numai bine !

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut80 spune:

Micutul meu a fost iritat (nu foarte tare, dar suficient) si am incercat intai cu cutaden fara rezultat, apoi farmacista mi-a recomandat Epitelin. L-am dat cu ea doar de doua ori si i-a trecut. E buna, ieftina, placuta pe piele. Din cate am folosit eu (nivea de doua feluri, petrini, cutaden, sudocrem, epitelin), epitelinul mi s-a parut de departe cea mai buna

Mergi la inceput