pisica (partea a 2-a)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Tunpi, sper sa se faca bine pisu tau!!!
Pupici de la Tilis si Bogus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Ochinegri,

Eu i-as zice cateva de la obraz moshului, l-as si speria putzin, poate-i trece....
Fetele, imi pare rau ca nu am cum sa va arat, am primit acum cateva poze superbe cu pisinei si catzei, absolut extraordinare...

Va pup pe mustacioare,

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Subscriu si eu la ce a zis Victoria!!! Duceti-va peste el in casa si faceti-i un scandal monstru si poate merge!!!
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

SuperV, Tilis, fetelor, inca o caut pe Fetita, si ploua ca-n povesti ....
Despre mosi inraiti, la-s pe mine, o sa vada ce n-a vazut .....

mama L in culorile razboiului.

PS: Dragele mele, oare de ce sufar mai mult cand e vorba de animale si copii ? Ati citit "Binecuvantati animalele si copiii" ? Pt. cine n-a citit-o, e o carte ... sa zicem .... dura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Am nevoie de ajutor, adica pareri si sfaturi, pisicoaselor, pls!

De aseara, Hugo a avut sange in urina. Stiu ca asta se intampla la pisicile baieti, cu blana lunga etc. Saracul se duce la toaleta de 15 ori, ca sa nu faca decat un strop. L-am dus la doctor si mi-a dat niste medicatie, va trebui sa merg, apoi din nou dupa o zi. Mi-a spus sa nu-i schimb dieta inca. La kg e ok, si nu a fost niciodata bolnav. E tanar, are 6 ani. Ma doare inima, si fi-miu si sotul sunt suparati, si ne este tare frica. Daca se intampla ceva cu el?
S-a intamplat si la ale voastre sa aibe aceasta infectie urinara? Pls, am nevoie de parerile voastre!

Daca vreti sa-l(re)vedeti:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Garofitza

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

In primul rand tin sa0ti spun ca e superb motanul.Al meu din fericire nu facea cu sange, dar tot asa mergea de des sa faca pipi.In prima zi i-a facut un antibiotic, la care din nefericire a facut o reactie tare urata, dupa care dr. a vazut ca tot nu face pipi l-a sondat.Uite asa 4 zile saracul motan a trebuit sa indure aceste chinuri.De o saptamana suntem pe antibiotic si vad ca de vreo doua zile incepe sa-si revina.Saracul a fost la un pas de operatie.Daca in continuare nu face pipi , probabil ca dr. tau il va sonda.Sper sa se faca bine si sa nu ajunga la operatie.

Pupici la fetite si pisici.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

garofitz, si al meu a patit la fel si nu a scapat de operatie pana la urma. trebuie tinut sub observatie. vezi ca am scris mai mult pe pagina 3. sanatate lui mitsucu tau! pupici

Mergi la inceput

Garo, stai linistita, daca ai grija de el si ii supraveghezi dieta totul o sa fie ok. Pisica soacrei mele a trait dupa operatie bine merci.
Suntem alaturi de tine si de pisic. Sanatate multa!!!
Pupici de la Tilis si Bogus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanau spune:

Garo,
Hugo are o infectie urinara sau nisip, pietricele (adica pericol de blocaj renal)? ca dupa simptome (sange in urina) eu zic ca se chinuie sa elimine pietricele sau nisip. Ai grija ca daca nu reuseste sa urineze trebuie sa te duci cu el la doctor sa-l sondeze. E foarte important sa urineze ca sa nu faca blocaj renal. In afara de tratamentul medicamentos (lui Toto ii facea 3 injectii/zi timp de 3 zile) este bine sa-i dai ceai de matase de porumb si albastru de metil (2-3 picaturi de albastru de metil la o cana de ceai). Eu lui Toto ii dau cu seringa, ca de iti dai seama ca n-o fi fraier sa bea asa ceva. Oricum, Hugo a facut destul de tarziu, Toto al meu are numai 3 ani.
Iti doresc lui Hugo sa se faca bine cat mai repede si tu sa nu te sperii ca nu-i asa grav daca il supraveghezi.

Mergi la inceput

Fetelor, ce va mai fac mustacioasele????
Garo, cum stau pisu cu sanatatea?
Eu am avut un we plin de tandrete si nazbatii cu Bogus care ne-a terorizat pe toti din casa. Ne-am apucat de zugravit (deh, pregatiri de nunta) si el a stat numai in picioarele noastre si ne-a certat ca nu i-am dat atentie!!!

Mergi la inceput