pisica (partea a 2-a)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Dana P, noi 2 am mai ramas... zi-mi daca vii, sa stiu ce fac....

V.

veni, vidi, Victorie!

Sorry, io sunt la job, schimbu' 2 .... Ar fi fost poate mai bine in weekend.

L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Ne-am vazut. Dintre toate pisicoasele am fost doar 2 la intalnire. Sper ca pe viitor sa vina mai multe fete la intalnire, oricum noi am spart gheata. Nu am adus si matzoancele dar am adus fiecare cu odraslele noastre.
Sa vedeti fetelor blanosu Victoriei, e bestial si-si merita apelativul de blanos ... ca multa blana mai are. Am adus fiecare poze, ce-a care mi-a placut mie cel mai mult este o fotografie in care blanosul Victoriei doarme pe calorifer si ii atarna cate o labuta si un capat de coada, e haios foc. In alta, i se vede doar un ochi dintr-o punga mare. Ce mai in colo si-ncoace e un super cotoi.
La cea de-a doua intalnire va asteptam si pe voi celelalte pisicoase, daca nu cu matzele prezente cel putin cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si matzul Danei e de belea, haios, simpatic, si are albumul lui personal de poze!!!!!!!!!!!!!!!! Ne-am simtit f. bine, am povestit, si alte amatoare sunt binevenite oricand!!!!!!!!!

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

eram in tineretului si am facut suta de metri cu un doberman care sa puna botul/ mana mai repede pe un motanel gingas care parea ca o nuca in acel parc imens. ghiciti cine a ajuns mai repede? daca eram la olimpiada castigam o medalie. acum motanelul e in siguranta, dar cauta un stapan. eu cum am multe multe pisici, chiar nu imi mai permit financiar sa-l intretin, in plus sa iubesti egal atatea pisici e aproape imposibil. e mic, foarte jucaus si pufos, e motanel, are ochi albstri si cauta stapan. cine-l vrea?

Mergi la inceput

Bravo Lix, ai o medalie de la mine !

Fetele, mii de scuze, am un nou sef ... mai senil decat primul !
Hai sa stabilim o noua intalnire ... please in wekeend !

Pe cateaua blocului, de care va povesteam, a calcat-o o masina ! Are un picior rupt, cam din sold, din cat am palpat-o eu. Nu stiu cum sa duc o maidaneza la veterinar ! N-avem nici un doctor veterinar printre noi ? Need some help ! O hranim zilnic, da' mai mult ... ce sa fac ? Cum o sui in masina ? Ce fac daca o ghipseaza ? Nu-i problema de bani, e problema de ... "cum fac" . Aveti vreo idee ?
Si ca sa-mi inchei saptamana complet ..... joi mi-au adus copii de la bloc un pui de mata de o luna , muscat de caini ! L-am oblojit, l-am uns cu tetraciclina si cu Byvacin pe la ochi, ca nici nu mai vedea, si l-am lasat in scara blocului .... ce sa fac ... mai am doua mate acasa ! Ma simt oribil, si BB plange de dinti .... si m-au cam lasat puterile.

mama L care s-a cam confesat, scuze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

sunt foarte trista. am plans toata ziua si inca... pisica l-a care tineam eu mult,mult de tot nu mai e. a murit. cand veneam azi dimineasta acasa de la lucru, am gasit-o pe strada lovita de o masina... aproape ca am coborat din taxi din mers cand am vazut-o. mi-a stat inima pe loc. a lovit-o o masina... si nu eram pe o strada principala. dincolo de sentimentul de jale ce m-a cuprins, daca l-as prinde pe ala care a lovit-o l-as baga in spital si i-as distruge si masina... si asta in mod constatnt. si iarasi pot sublinia, ca in locul ei putea sa fie un copil! am de gand sa sap santuri pe strada, ca de cand au asfaltat-o astia se circula cu o viteza nebuna.
muzet a mea nu mai e... si dormea noaptea cu mine, imi torcea si era singura care statea si ma asculta cum cant la chitara. e asa de multa jale la mine acuma.

Mergi la inceput

Draga Lix, regret enorm. Incearca sa uiti. Uite ... ca sa-ti mai iau gandurile, iti spun in continuare povestea cu Fetita-cateaua de la bloc calcata e masina.

Deci revin la povestea cu Fetita. toata sambata am incercat sa o prindem, sa o bagam in transportor (al pisicilor, da' suficient de mare). Nix. Am sunat la Clinica Ilioara la salvarea SalvaVet. Am dat de doctorul Simion (de retinut cine e la nevoie) care, baiat dastept, nu mi-a luat banii pe salvare (peste 600.000) si m-a sfauit sa-i dat 1/2 pastila de Sedalin (procurata de la Ilioara) si s-o inchid undeva pana "amorteste", apoi s-o transport. Duminica la 8 dimineata a inceput operatiunea ... la un service din apropiere, unde-si gasise adapost Fetita cu piciorul rupt. In total 4 mecanici, prietena unuia dintre ei, eu, tati&Bb in marsupiu ... si tot circul de rigoare. pe la 12:00 Fetita era "muci" si i-am legat botul (degeaba) si am facut-o pachet in transportor.
De-aia n-am ajuns la intalnirea de pe 12 oct., si tare as fi vrut !
Hai la Clinica. Radiografie 320.000 lei, picior dislocat din sold.
Azi, luni, operatie .... cu reducere 700.000 lei . Da' problemele noastre abia incep !!!!!!!!!!!! Fetita are o agrafa in os, care cere repaos O LUNA, si apoi se scoate cuiul ! Cazarea la Ilioara este 200.000 lei/zi adica nota noastra va fi 6.000.000 lei ! Nu putem sa-i dam drumul in libertate ... ca ii sare piciorul din nou, si .... n-avem unde s-o ducem ca sa stea in repaos intr-un spatiu limitat. Daca ... please .... aveti curte ..... nu ezitati sa ne scutiti de cele 6 milioane .... pe care nu le avem.

In rest, numai bine la toata lumea !
Matele noastre sunt bine !

mama L&tati&BB&motanu&pisica

PS: Ti-a mai trecut Lix? Zii ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Vai ce lucruri triste am aflat astazi. Lix, imi pare nespus de rau ptr pisicuta ta. Dumnezeu s-o odihneasca. Ochi negri, te-as ajuta cu mare placere, eu am curte, dar am si multi vecini de curte care nu iubesc animalele. Mai exact, am ca vecini o familie de rromi cu multi copii rai, care nu scapa nici o ocazie sa chinuiasca animalele. Nici macar pe motanul meu nu-l las sa iasa din casa de frica lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Of, eu povesti de-astea triste nu pot citi.Daca vad de la primele cuvinte ca-i trist, trec peste, ca nu pot. Ca doar si la tv al meu sot cum se intampla sa fie ceva despre animale si nu ceva frumos si vesel,schimba canalul urgent. Ce sa fac, is prapastioasa rau,da' daca nu pot,nu pot, ma doare sufletul.De asta ma bucur ca aici nu mai vad chiar asa multe ca in Ro... desi am vazut si aici niste chestii din astea neplacute,tot cu pisici,culmea, si masini... da' hai ca nu mai vreau sa-mi amintesc.
Mai povestiti chestii amuzante pe care le fac motanii vostri,sa-mi mai treaca si mie dorul de ai mei.
Hai ca va povestesc eu pana atunci ce am facut eu aseara- desi nu implica pisici, ci numai mult albus de ou Ca cica ma apucasem eu aseara sa fac o prajitura, si sa bat albusul in mixer,ca pana cum il faceam de mana cu telul,acum chiar ii laudam mixerul lui barbata-miu,ca uite,il tineam acolo degeaba,si bateam albusul cu mana, uite ce bun e mixerul... si el zice da,ce bine, si pleaca din bucatarie... si aude peste foarte putin timp injuraturi in romaneste- de unde isi da el seama ca-i serios,da' grozavia ce urma chiar nu si-o imagina. Si cand vine ce vede? Pe nevasta-sa (adica io) cu bluza plina de albus- da plina- si albus peste tot in bucatarie,de la podea,la pereti, geam,prajitor de paine,in afara si inauntru,microunde,dulap,etc Era omul atata de amuzat,si eu cu albus si-n par. Da-i si sterge pe urma,amandoi,da' pt asa portie buna de ras mai c-a meritat! Si asta s-a intamplat pt ca la un moment dat nu mai tineam ferm paharul ala in care faceam albusul si l-a invartit mixerul cu totul,si eu ma uitam cum se asterne frumos albus peste tot,nevenindu-mi a crede,ce sa ma mai gandesc sa opresc mixerul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

super. Eu am patit-o cu o sticla cu rosii ptr ciorba. Cand am vrut sa desfac sticla a bubuit dopul de-aveam bucatarie rosie in loc de alba.

Mergi la inceput