pisica (partea a 2-a)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

multumesc dana. o sa vorbesc cu cel care are grija de ei.
flaviutza, vrei neaparat un motanic de rasa? intra la adresa www. pisici.home.ro, poate te indragostesti de vreun metis pufos. pupici
fetele, la mine in oras nu exista petshopuri cu pisoi, doar cu alte animalutze..si cum sunt in criza de pisoi (eu, personal) adica vreau neaparat unul , sunt curioasa care sunt preturile in bucuresti la puiutii birmanezi...poate ma risc sa fac un drum , ca alta solutie nu vad
bine, m-ar interesa si aia super blanosi , cu blana lunga , angora cred , dar banuiesc ca sunt tare scumpi..
si de achizitionat, se cumpara efectiv de la pet-shop? sau e vreun targ de animalutze cum stiam eu ca e prin timisoara?
va mersic anticipat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Recomand cu toata increderea sa iei un puiut maidanez, sunt fff destepti si la fel de usor de educat. Cu birmanezele muncesti mai mult la periat, e drept ca sunt superbe ....

L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Si eu recomand tot marca maidanez. Ochinegrii are dreptate sunt fooooarte destepti si pot fi educati foarte usor. Eu am avut in studentie o siameza, Mandy, care era taaaare ciufuta si sclifosita, iar de apr ce sa mai zic.
Yogi e maidanez de Pache Protopopescu si e un domn si juma, si e si mare si e si bengos, si smecher dar si sufletist ... are educatie ...

Mergi la inceput

Mare fascinatie pt. BB sun pisicile noastre. Ce srigate de bucurie cand le vede ! Problema ar fi ca, vrem sa ne imprietenim cu toti cainii din parc (crede BB ca ar fi vreo asemanare). Maidanezii sunt OK, da' ce ma fac daca se indreapta catre un PitBull (cum naiba se scrie). Sunt rea daca zic ca nu prea ma simt bine in compania acestor cainii si a stapanilor lor care, parca ar fi frati, asa seamana ?
Mi-ar place sa avem si un caine .... maidanez iubitor de pisici ... da' ne trebe alta casa ....

mama L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Vai, ce dor imi e de Puppe, persana mea frumoasa si neagra...Am primit-o cadou de la actualul meu sot pe vremea cand se dadea la mine si am tinut la ea ca la ochii din cap.A stat cu noi in apartament si era o cuminte si o curata, singura problema fiind ca lasa par peste tot (la blana pe care-o avea, nici nu ma mir!!). Din pacate, cand am aflat ca sunt gravida, medicul mi-a zis clar sa renunt la pisica, din cauza riscului de toxoplasmoza. Un timp, a stat la ai mei, la tara, si devenise o matza-taranca, prindea soareci, vrabii, nu mai manca Kittycat, coada ei cea stufoasa era plina de scaieti..Dupa ce s-au stins ai mei, a luat-o frate-miu la bloc, dar nu a mai vrut sa stea intre 4 pereti, miorlaia, facea urat, a trebuit s-o ducem inapoi la casa parinteasca, si acolo sta si acum. Mergem saptamanal sa-i ducem mancare, avem o ruda care o hraneste, si eu abia astept sa mai creasca putin bebitza mea ca sa pot s-o iau inapoi.Ca o curiozitate: nu a ramas gravida timp de 3 ani, si a fatat exact in ziua in care am nascut-o eu pe Andrada.Din pacate, pana sa ajungem noi la tara, vecinii au furat puii (am inteles ca erau 3, doi negri ca si ea si unul maidanez pur-ma rog, corcit.)Asa ca acum Puppe e singura matza persana din Valiug si, desi nu stam acolo si au incercat multi sa o fure, vine de fiecare data inapoi si simte cumva cand aparem acasa: in cel mult 10 minute vine si ea !E asa o scumpa si mi-e atat de dor de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Uffff, si m-am intors din concediu.... ce sa va spun, s-a mutat mama la noi sa stea cu Boier Bibescu (porecla cotoiului), care, auziti, n-a vrut sa doarma cu ea... el in patul ala numai cu mine doarme...a preferat sa doarma cu papusile, in fotoliu....

Ai vostri ce mai fac?

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Bine-ai venit. A mea buburuza nu mai poate de frig. Seara se gheia o pauzaste la pieptul meu si pana nu e invelit tot nu se lasa. Doar urechile ii ies de sub patura. Daca-l dezvelesc cumva scoate limba si da din coada, suparat foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Ia sa ma inscriu si io la cuvant,ca un adevarat proprietar de matza ce sunt! (numai sa nu transformam DC in DM-despre matze)
Mandarina mea a facut reactie la vaccin, cu febra 39,tot tacamul. Iar Rila (maidaneza mea pufoasa)care de regula se ascunde de Carina a stat numai langa ea si a lasat-o sa-i faca ce a vrut fara sa protesteze.
Cum sa n-o iubesti?
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Bine ai revenit Victorio ca imi lipsisi.

Dupa cum spuneam in datile trecut, ma procopsii cu un acvariu cu doi carasi aurii (Bugu si Buga). Si cum trecurile casei intra in sarcina (ca alta nu-i) ia o pauzarii, ma c-am dau cu capu sa intretin acvariul care de la 3 litre se facu de 70 l, si de la 2 pestici ajuns-am la 45 pestici.
Baiul e ca nu am avut niciodata acvariu si ... probleme.
Cel mai fericit e dl. Yogi care da tarcoale, miauna si incearca sa gaseasca cu labutza o gaura pe unde sa prinda pestii. Isi lipesti nasoiu de acvariu si da dde da de prinde si el ceva ... ca de suntem felina si vrem si noi sa vanam ceva ca vrabiutzele au invatzat lectzia si ocolesc balconul nostru.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nadina

Ia sa ma inscriu si io la cuvant,ca un adevarat proprietar de matza ce sunt! (numai sa nu transformam DC in DM-despre matze)
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Nadia, nu le da idei !
Suntem MAME, de ...... pisoi, deci trebe sa ne suporte !
Bine ca nu ne-au inchis pana acum .......

SuperV, ce bine ca ai revenit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am facut 1 an, citeste mai sus sa vezi petrecere cu BBici si mate !

Lili

Mergi la inceput