FIV de toamna 8

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

E, hai, dragelor, ca nu-i chiar asa o tragedie ca am lipsit cateva zile... Am fost plecata in weekend, dar mai cu seama am (asa cum v-am mai spus) desi nu-mi place deloc, o lucrare maaaareee si greeeaaa de terminat contracronometru.
Acum am vb cu Ancar, ca azi mi-a si venit ciclul. Si mi-a zis ca abia pe urmatorul o sa-l folosim (in jur de 14 oct.) caci ET e programat pe 28-29 oct. Asa sa fie, cum zice el! De chistulete nici nu vrea sa auda... zice ca in trei luni de trat. cu ce "prostioare" aveam eu acolo e sigur rezolvat, sa nici nu ma gandesc. Iar zic: asa sa fie!
In rest... n-am timp nici sa mor, dar in momentele cat de cat libere ma gandesc la voi, normal.

Marcela, te salut si eu cu intarziere si iti doresc toata bafta din lume. Sa ai "norocul incepatorului", asa cum imi doresc si mie!

Cu gravidutele am vazut ca treaba sta bine... Denisa e in Romania pana pe 22. Pia, Gabi, va doresc "minte limpede" si decizii intelepte.
Anemona e sora mea de suferinta, cred ca va fi inevitabil sa nu ne vedem pe la Medsana la sfarsitul lui octombrie. La fel si Cored, nu?Nu stiu ce sa va zic... nu sunt nici nerabdatoare, nici ingrijorata, faptul a am timpul ocupat la maximum imi da asa o detasare pe care o simt benefica.
Monbb, sa fie un tratament usor si cu folos, o sa urmaresc tot ce mai scrii aici.
Acum fug, ca mi-am luat portia de liniste de la Ancar si de la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salut!
V-am citit vreme de ...9 pagini,si m-am gandit sa intru si eu in discutii.
Draga Gabid,am citit ca esti pacienta dr.Ancar si am citit cu mare interes tot ce ai sris tu despre el.Dupa multe incercari,reusisem sa ma programez pt.1 oct.la Dr.Dracea si eram f.bucuroasa ca o sa merg la Buc.sa cunosc si opinia altor medici in probl.noastra.
Dar,week-end-ul trecut am vb.cu ginecologul meu din Constanta si auzind ca dr.Ancar a fost si este profesorul si mentorul doctorului meu din Cta,l-am rugat sa ma programeze la Prof.Ancar sa ma consulte ca poate grabim o inseminare,sau altceva...orice mi-ar propune.
Unde te duci la Buc.la clinica particulara sau la spit.Pantelimon?
La mine s-a produs o confuzie:mi s-a spus sa merg martea viitoare (pe 30 sept)la spit.Pantelimon,cand este Ancar de garda. Dar confuzia aici s-a produs: martea viitoare este abia 23 sept.Cum o fi corect? Ai un nr.de la Pantelimon?
Pt.Marcella MULTA BAFTA!!!!!
FELICITARI Anca
Va tin pumnii la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Bun venit Veronici si sedere scurta...sa vina bebita repede, repede!

Merci Raluca, iti tin pumnii sa scapi repede de proiectul ala care te supara (desi ai dreptate, programul incarcat ne muta gandurile de la griji...cel putin la mine functioneaza). Momentan nu am mare lucru de povestit, abea astept si totusi mi-e tare teama sa merg sambata urmatoare la clinica - incepem injectiile de Suprefact (pt supresie).

Va pup pe toate si sper sa citesc numai vesti bune in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Atentie, fetelor care veti face fiv in Romania!!!
Un numar de telefon foarte util al unei doamne farmacist din Ungaria unde puteti suna si procura orice medicament de stimulare la preturi super. Si o alta veste buna: doamna vorbeste perfect romaneste.
Se numeste dna Erika Szabo, tel 0036-20-377 0544.
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Neata, fetelor!!

M-am trezit cu o 'minunata' umflatura mare si rosie, care doare, in locul injectiei de ieri.Sper sa nu fie ,Doamne-fereste, vreo infectie!!! Am zis eu ca dna asistenta de ieri are mana ca lopata.. In rest, sunt destul de ok, fenomenul 'spotting' aproape a disparut, Da Doamne...

Veronici, bun venit aici si multumesc de urari, sa dea D-zeu sa te vad cu, mergi linistita la dl.dr.Ancar, majoritatea fetelor de pe aici sunt la el si e clar ca vei fi pe maini bune!!

Ralu, mi-a venit inima la loc, ff bine ca lucrul iti da detasare!!

Anemona, esti tare, tare de tot cu vestea ta, cred ca toate fetele se vor bucura de informatia data - Super, BRAVO!!

Acum va pup pe toate, va tin pumnii si fug ca am o groaza de treaba,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna ziua fetelor,

In sfarsit o vste de la ralu, ma bucur ca esti ok si spor la lucru sa termini odata ca ne lipsesti.:)
Anemona multumim din sulfet pentru informatie, sa speram ca dna.nu se va supara ca o sunam.
Gabi stiu ca graba strica treaba, dar saptamana viitoare o sa stiu sigur dupa ce vb.cu dr. daca fac FIv sau nu.

Bun venit Veronici.

Anca toate cele bune si ai grja de tine si bebeic.

Eu de maine o sa lipsesc cateva zile de pe forum (cred ca pana luni,marti) asa ca aveti grija de voi si va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pia,nu spun sa te grabesti.
Eu vreau sa fac toate analizele pt ca si asa sarcina avuta am avut destule probleme si nu as vrea sa se repete.In plus in ultimul timp am avut catel in apropiere si pasarele.
Principalul motiv pt care am amanat FIV este banii!Inca nu avem toti banii pt FIV.

Veronici,eu te stiu de pe celelalte subiecte!Am mai discutat de cateva ori dar nu pe tema prof Ancar.
Deci,probabil ca dr tau te-a programat la spital in ziua garzii lui.Eu prefer pt inceput sa merg la Medsana pt ca in spital este mai greu de abordat.Apar tot felul de neprevazuturi.Pe mine ma chema in spital doar in caz de extrema urgenta.
La Medsana programarile la el se fac cu 3 saptamani inainte.Am inteles de la fete ca acum se fac programari pt 23 octombrie.Eu zic sa mergi la el la Pantelimon.Sper sa nimeresti pt ca eu am cautat o gramada spitalul cand am mers la histero.Eu nefiind bucuresteanca nu ma pricep prea bine sa-ti spun unde este.Noi am invata drumul pe de rost de cate ori am mai mers acolo.
Raluca,asa de tarziu este acest FIV?Ce-au patit?

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Nu Pia, dna Szabo nu se va supara ca o sunati, este o doamna tanara si draguta care o sa va ajute. Sunati-o si spuneti-i problema si de ce anume aveti nevoie si o sa va spuna unde si cand sa mergeti. Ce nu are se poate comanda.
Va urez multa bafta tuturor celor care veti face fiv in toamna asta. Oricum, veti vedea ca medicatia luata din Ungaria va diminua considerabil pretul fiv-ului. E pacat ca este asa mare diferenta de pret fata de Romania si ca multa lume nu poate aduna banii necesari pentru fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anemona,cum se procedeaza cu doamna aceasta?Se trimit banii sau ne trimite pachetele cu medicamente ramburs?Tu ai luat medicamente in acest fel?E o treaba super!

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Nu Gabi, nu le trimite, trebuie sa mergeti dupa ele, dar este aproape de granita si se ajunge si cu trenul. Dus-intors din Bucuresti la clasa I costa 1.600.000 lei. Sunati inainte sa va asigurati daca are, iar daca nu, spuneti ce aveti nevoie si ea va spune cand le va avea. La telefon va da adresa farmaciei si cum se ajunge. Orasul se numeste Bekescsaba.

Mergi la inceput