AZI e verdictul cu Ucraina - la Haga

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Legea petrolului din 2004 (238/2004) mult discutata abroga legea petrolului din 1995 (134/1995). Legea din 1995 prevedea tot un sistem de concesiune si o redeventa de 3% indiferent de productie. In legea de la 1995 se prevedea plata in natura si in asta de acum e plata in echivalent valoric. Legea petrolului din 1995 abroga legea petrolului din 1942...o sa vad daca o gasesc pe Indaco.

In noul ctr publicat de ANRM exista la art 24.2.1 urmatoarea formulare: "in eventualitatea producerii unor modificari in legile romane Titularul va avea dreptul sa negocieze acte aditionale la acest Acord care sa ii permita sa beneficieze de aceste schimbari"
Banuiesc ca exista o prevedere similara in vechiul contract.
Mai studiez Indaco sa vad cum era in 1995, dar de la 1995 incoace avem concesiune nici vorba de impartirea productiei in legislatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ia te uita cum i-a dat Tariceanu in judecata Sunt foarte curioasa sa vad ce urmeaza, cine pica....dar tare mi-e ca nimeni, ca de obicei

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aaa, si eu ma uit la Stan Si la "desert", Mircea Badea

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu ma bucur ca in ceeace le priveste pe fetele de aici care nu fac diferenta intre 3% redevente si 45% participare la profit, cred ca inocenta si microbismul pro-PNL le impiedica sa gandeasca logic.
Exista o rezerva pe care mi-o exprim fata de cei cu rea intentie, pt. ca fiind informati nu spun,batista pe tambal si nu mai ei stiu de ce.De ce ne-ar spune noua tampitilor care suntem catalogati lejer drept patrioti desueti,zombie mani****ti de media(aprecierile imi apartin dar cine reia postarile recunosc acei calomniatori fara argumente).
Cum musiu Patriciu i-a semnat sentinta lui Tariceanu(nu este el cel care spunea:dar de cand Tariceanu are pareri personale,sau ceva asemenea pt. ca citez din memorie,dar am retinut pt. ca m-a cutremurat cinismul unui pretins prieten), penelistelor puteti sa-i cantati prohodul fostului prim-ministru, este terminat.
Iesirea de astazi este de poveste cine o urmareste atent observa niste lucruri f. interesante;isi taie craca singur.
Am mai spus, ceeace veti scrie aici, va ramane si voi avea grije sa ramana!Nu va compromiteti daca sunteti inocente!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Aaa, si eu ma uit la Stan Si la "desert", Mircea Badea

Sa-ti fie de bine, presupun ca sunt pe intelesul si gustul tau, dar ce ne intereseaza pe noi aici, pe acest topic, ce preferinte TV ai?Poate ca sa ne dam seama cu cine avem de-a face sau poate ca sa faci ceva reclama mascata unor televiziuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Am mai spus, ceeace veti scrie aici, va ramane si voi avea grije sa ramana!

Multumim, dar mai intii ai grija, te rog, sa ramina macar ce scrii tu aici, bine?
------------------

Asa.
Revenim.

http://www.monitoring.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1344:pnl-conferin-de-pres-clin-popescu-triceanu-11022009&catid=112:pnl&Itemid=491

E cum banuiam.
Pacat, totusi, ca lamuririle vin atit de tirziu, cind deja atit de multe idiotenii au apucat sa se intipareasca in mentalul colectiv.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Am mai spus, ceeace veti scrie aici, va ramane si voi avea grije sa ramana!

Multumim, dar mai intii ai grija, te rog, sa ramina macar ce scrii tu aici, bine?
------------------

Asa.
Revenim.

http://www.monitoring.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1344:pnl-conferin-de-pres-clin-popescu-triceanu-11022009&catid=112:pnl&Itemid=491

E cum banuiam.
Pacat, totusi, ca lamuririle vin atit de tirziu, cind deja atit de multe idiotenii au apucat sa se intipareasca in mentalul colectiv.

O ce bine ca ai dat conferinta unde isi da cu stg. in dr.!Adica ii iese porumbelul si incurca zonele de exploatare.
Te rog sa-mi arati unde scoate un cuvintel despre HG din 2008 unde se transforma procentele 45%participare la productie in redevente 3-13%; nu scoate un cuvintel sa lamureasca presa care vuieste!

Mergi la inceput

Daca Valerian Stan,este model pt.unii:"zgubiliticul cu documentare ireprosabila",ia urmariti voi lecturarea unor legi si hotarari emise de fostul guvern la emisiunea Nasul pe B1TV din seara aceasta,a fost Iancu cu dovezi "beton".Daca nu este de acord cineva,no problem, se pot verifica!

Daca ati stii cate porcarii mi se fac cand doresc sa intru pe subiectul acesta!
Am raportat; daca sunt absurda, Adminii pot sa mi-o confirme,dar daca nu?

Mergi la inceput

b.nica ia arata-mi tu legea in care scrie ca avea 45% participare in productie....si baga de seama ca ai spus mai sus sus un mare adevar 3% din productie nu e 45% din profit. Perfect adevarat numai ca stai aproape sa vezi cum e cu profitul ala.

Pentru fetele adevarat interesate de discutie nu gasesc legea din 1942, banuiesc ca acolo e mult trambitata imparteala a productiei, ca de la 95 incoace sigur nu e

Mergi la inceput

am dezinformat ca nu am citit bine legea petrolului din 1995.
Asta e paragraful cu redevente dar nu se specifica procentul

Art. 30. - Redeventa petroliert se stabilete sub form#259; de cot#259; procentual#259; din produc#355;ia brut#259; realizat#259;. Cota va fi convenit#259; īntre Autoritatea competent#259; #351;i titularul acordului petrolier, pentru fiecare z#259;c#259;mānt īn parte, la īncheierea acordului petrolier.

Redeven#355;a petrolier#259; este datorat#259; din ziua īnceperii realiz#259;rii produc#355;iei #351;i pl#259;tibil#259; īn natur#259;, trimestrial, cu scaden#355;#259; pān#259; la data de 20 a primei luni a trimestrului urm#259;tor.

Mergi la inceput