help again

help again | Autor: alinuche

Link direct la acest mesaj

Hello,
am revenit, daca va mai aduceti aminte va spuneam saptamana trecuta ca trebuie sa merg la endocrinolog caci am constatat ca am un san mai mare decat celalalt (exces de foliculina) + displazie mamara
Mi-a dat sa iau Utrogestan 1 cp dimineata intravaginal si 3 cp seara oral din ziua a 17 pana in ziua 26. M-a cam speriat un pic pentru ca mi-a zis ca seara dupa ce inghit utrogestanul sa ma duc sa ma culc ca o sa pic de somn. Oare chiar asa puternic e? Fetele care iau utrogestan, cat luati pe zi? nu mi-a dat cam mult mie?

alinuche

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Pe prospect scrie ca pentru administrarea orala se recomanda a se lua seara la culcare, poate da stare de somnolenta. De-asta nu se recomanda nici sa conduci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

eu luam la fel din ziua 17 pana in a 26a dar doar 1 pastila pe zi pt dereglarea ciclului si fixarea unei eventuale sarcini.
si nu mi-a zis nimic de somn si intr-adevar...toata ziua dormeam ca nu stiam despre ce estre vorba si il luam la 12 ziua si dormeaaaaaaaaam GRAMADA! dar cand zic gramada, asa este. picam din picioare de somn. parca eram drogata.
pe prospect chiar scrie ca este total contraindicat celor care conduc ca pot adormi instantaneu la volan.

ei acum, nu ca nu mi-ar fi placut somnul, dar de bine ce dormeam, cand ma trezeam eram si mai moarta de somn. daca se putea dormeam si iar dormeam si apoi bineinteles ca iarasi.......dormeam!

pupici dulci
a! daca as ti-a dat, ia ca o sti doctorul acela ce os ti ca nu a facut facultatea degeaba, insa dupa cele trei pastile de seara, du-te in pat....vroiam sa iti recomand sa dormi, dar nua re rost sa iti recomand eu ca vei dormi oricum!

anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ce e aia, displazie mamara?
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuche spune:

Multumesc fetele pt raspunsurile voastre.
crinuta: displazie inseamna ca nu e sanul omogen; are niste plaje hipoecogene (citez de pe ecografie). Habar nu am ce sunt astea

alinuche

Mergi la inceput