Probleme dupa mare!!!!!!
Eu am inceput sa am probleme cu Simona dupa mare.Cred ca a pierdut calciul.Pur si simplu cade din picioare.Se impiedica una doua.Pe perioada concediului la mare am oprit vigantolul si calciu nu-i mai dadusem de 4-5 luni.Acum am reinceput sa-i dau vigantol si calciu fiole.
Parca numai are vlaga in ea!
Voi ati patit asa ceva?
Gabi si Simonica.
Raspunsuri
Marianar spune:
Si noi am oprit vigantolul pe perioada cat am fost la mare, iar calciu, lui Vladut(1 an si 2 luni) nu i-am dat deloc pana acum. De cate ori l-am intrebat pe medic, daca sa-i dau sau nu calciu, a zis ca nu are nevoie, mereu imi zice ca daca un copil are lipsa de calciu se cunoaste, asa ca mai bine consulta un pediatru si vezi ce te sfatuieste.
Multa sanatate!
bebetica spune:
Si noi am fost la mare in a doua jumatate a lui august.Nu am stat la soare decat doua ore dimineata si doua ore dupa-amiaza. Am intrerupt vigantolul pe perioada marii dar pot spune ca noi am venit de mare mult mai vioi, mult mai activi (era si inainte un copil activ), a luat in greutate si in lungime si chiar a inceput sa mearga in picioruse.
Marea i-a facut tare bine BB-lui meu, chiar m-a impresionat.
Eu te sfatuiesc sa mergi la medic, sau la vreo 2-3 medici chiar. Probabil ca poate fi vorba de o acomodare mai inceata, poate ca doar este vorba de simptomele unei raceli.
Sper sa fie o stare pasagera doar.
Multa sanatate va dorim !!!
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598
MariaM spune:
DRaga Gabi....neaparat consulta un dr. pediatru...pt ca ce spui tu nu este in regula de loc....sa-i faca un set de analize complet...
un copil de aproape doi ani...nu poate avea asa stari...pt ca a pierdut calciu...sincer...
te pup si multa sanatate
Maria&Vladut
Raluca spune:
Gabi, teoretic nu ar fi putut pierde calciu astfel incat sa "cada" de pe picioare, poate niste analize ar descoperii cauza acestor manifestari...poate fi vorba chiar si de o astenie de toamna sau de o acumulare de oboseala!
Si cu Ilinca am avut probleme dupa mare...se pare ca tuturor bebeilor le place!
Numai bine Simonicai!!
Raluca si Ilinca (1 an si 7 luni)
gabid spune:
Avem deja 5 zile decand ii dau calciu si vigantol si vad ca numai se impiedica tot timpul.Va multumesc si o sa merg la pediatra.
Va pup,
Gabi si Simonica.