ce pot face daca picioarele bebelusului de 3 luni sunt transpirate?nu este imbracat gros uneori e chiar cu piciorusele goale.
In primul rand sa pui subiectul la "parintii intreaba"?!?!?!?
Irina & Vevemica & margica din burtica
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
si al meu transpira la talpi - are 2 luni si jumatate.
Pina acum nu am facut altceva decit sa-i i le sterg si sa-i dau alte sosete.
Romana
Veve cum stai cu hormonii? A gresit fata ce vrei?
Si Paul (3 luni jumate) a transpirat de citeva ori la talpi de mai c-a facut balta in car seat, asa ca, ingrozita, l-am intrebat pe pediatru ce poate sa fie, si mi-a zis: caldura!
Sanatate la bebei si mamici.
fetita mea are mai mereu mainile si piciorele transpirate si de curand pediatra mea mi-a spus ca s-ar putea sa fie vorba de un pic de anemie.Trebuie sa-i fac analize dar nu m-am indurat.Mi-a spus sa-i dau fier dupa fiecare masa de pranz.
Asta nu ca sa-ti faci griji.Am vrut doar sa-ti spun ce mi s-a spus mie.Poate puiul tau e doar transpirat.
Sanatate multa.
Si fetitei mele ii transpira talpitele si palmutele si la fel ca voi eram tare ingrijorata ,mai ales ca medicul de familie imi spusese ca e semn de rahitism si pe vremea aceea nu era nici asa cald.Dar am ajuns la un medic foarte bun care m-a linistit zicandu-mi ca fara alte semne clinice nu se poate pune un diagnostic doar pe seama tranpiratiei.Atunci cand afara e foarte cald ,noi nu transpiram?