DIVERSIFICAREA (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Stiti cumva de la ce varsta putem da copilasilor mazare? Astazi execut o mancarica de mazare cu bulion si ma gandeama daca pot sa ii dau si Stefanei.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Stiti cumva de la ce varsta putem da copilasilor mazare? Astazi execut o mancarica de mazare cu bulion si ma gandeama daca pot sa ii dau si Stefanei.

Mazare, de la 7 luni in sus...dar nu cu bulion ..este diareica..deci incepi cu precautie..intai fara bulion si cu multa carnita, apoi cu rosii proaspete! Eu bulion i-am dat de abia dupa un an si 3 luni.

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

buna. Eu ii dau mazare de la 5 luni. II place la nebunie. O amestec cu carnita de pui si morcovel, putin si papa de numa numa. la incep iam dat foarte putina si acm am aj la 2 lingurite, mai mult nu. O data pe saptamana mazarica.

Maria mamik de Adinutza (piersicutza)mica(6 luni)
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mazare si eu i-am dat de pe la 6 luni. Nu s-a omorat.
Oana, ai dat quote la mesajul meu si atat; unde e raspunsul??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Mazare si eu i-am dat de pe la 6 luni. Nu s-a omorat.
Oana, ai dat quote la mesajul meu si atat; unde e raspunsul??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

m-am dereglat! scuze!!!
Erau niste zambete legate de "scapatul albusului"...ca si eu tot asa am inceput sa-i dau albus!!!

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

mumtumesc fetelor de sfaturi
azi a papat legumele si fara carne. am hotarat sa mai las outzul, abia am facut 6 luni.

in schimb i-am facut iar branzica din lapte de napolact de data asta si tot i-au iesit pete, asa ca..nu ii mai pot da, e clar de la lapte.

asa ca sunt in pana de idei. dimineatza fructe cu cereale la nesfarsit? si la pranz legume cu carne deocamdata?

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.
Fete-cucuiete, i-as da niste spanac lui Ducu insa nu stiu cu ce sa-l combin. Il pun impreuna cu legumele pe care i le dau in mod curent ? Voi cum l-ati dat ?
Multumesc.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Neata, Danicris, eu personal nu iam dat piersicutzei mele inca spanac(bine teai gandit tu, spanac am sai dau si eu, incerc)dar am o prietena care ia dat fetitei ei. A spus k la inceput nu la vrut, dar la amestecat cu carnita de pui si putin usturoi. Incearca, s-ar putea sa-i plac. Bafta.

Pupici

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Diarux, fetita mea si acum mananca fructe dimineata. Nu le mai pasez decat cand le amestec cu branza de vaci. Eu ii amestecam fructele doar cu fulgi de orez. Cerealele i le dadeam seara.

Danicris, eu prima data am incercat sa ii fac spanacul asemanator cu cel gatit pentru noi. Am pus un catel de usturoi, lapte, unt si galbenus de ou fiert. Dar nu i-a placut deloc. De atunci il ascund printre celelalte legume din care ii fac pireul. Stiu ca mie mi-a zis o fata aici pe forum sa nu ii dau apa in care a fiert spanacul pentru ca contine nitrati.

Stefi

Mergi la inceput

Eu i-am dat spanac devreme...cred ca pe la 6 luni...cu mult usturoi , fara lapte...pur si simplu tocat bine inainte, fiert cu usturoi si putina lamaie storsa pe deasupra...fara lapte! daca ii pun lapte nu-l mai mananca...in schimb fara lapte ar manca tone...am avut o perioada in care vroia in fiecare zi spanac..noroc ca aveam rezerve la congelator si ii dadeam langa orice alta mancare si cateva lingurite de spanac. Eu sunt pe principiul ca gusturile la mancare nu trebuie amestecate...in felul asta invata sa deosebeasca mancarea si gusturile.

NOI-CRACIUN SI REVELION,

Mergi la inceput