Intrebare ...fara perdea....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Si mie imi place la nebunie sa ma imbrac sexy chiar si acum cand sunt graviduta si cu burtica cam mare ma imbrac sexy desi acum par mai mult haioasa decat sexy, da eu ma simt bine si asta e tot ce conteaza.

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Si mie imi plac femeile care se imbraca:
1. Sexy daca le prinde bine si fara sa fie ostentative
2. Elegant daca au trasaturi frumoase, privire inteligenta, cap frumos, mers ondulat, sunt distinse etc.
3. Sport daca sunt genul sportiv si emana prospetime, nu sunt fardate, sunt fresh in mers si in privire
4. Simplu daca e o zi normala de sambata

.......

si as mai putea sa enumar....

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amai spune:

Mi-ar place, dar la cele 90 si de kg ... buturuga tot buturuga .
Mi se pare sexi un compleu cit mai mulat pe corp, dar din ceva plin(nu transparent) un decolteu adinc care nu lasa sa se vada ci doar sa atraga privirea printre niste bijuterii ; o fusta cu un slit lateral cit mai indraznet sau de ce nu o rochita vaporoasa din ceva mai transparent.Sau de ce nu o invaluire de voaluri prin care sa te descopere El seara. Si bijuteriile au un rol important. E bine nu sa se vada ci sa se intuisca niste forme. Cred ca e mai provocator decit sa oferi totul pe tava ....

O fusta scurta care lasa sa ti se vada cind te asezi, e chiar vulgara sau o bluza a caror cusaturi plesnesc de "prea plin" orice atitudine ai avea.
Asta e parerea mea!
amai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by marius

Si mie imi plac femeile care se imbraca:
1. Sexy daca le prinde bine si fara sa fie ostentative
2. Elegant daca au trasaturi frumoase, privire inteligenta, cap frumos, mers ondulat, sunt distinse etc.
3. Sport daca sunt genul sportiv si emana prospetime, nu sunt fardate, sunt fresh in mers si in privire
4. Simplu daca e o zi normala de sambata

.......

si as mai putea sa enumar....

Marius (www.desprecopii.com)

De acord!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput