intrebare pentru Marius

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Exact asa am gandit si eu! Numai ca astia de la casa de pensii nici n-au vrut sa auda, au zis ca e "reluare", ca a fost doar o "suspendare" si ca se reia media avuta. Parca vorbeam cu peretii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna Marius,
As vrea sa aflu cum se plateste concediul prenatal si de la cate luni se poate lua. Am auzit ca s-ar plati 100%. Este oare adevarat?
Multumesc mult.
Adrianain 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da este adevarat ca legea permite compensarea diferentei dintre 85% la 100% pe care sa o plateasca angajatorul insa foarte putini cunosc acest lucur deci foarte putini o aplica.
Cat despre de cand se poate intra in prenatal majoritatea accepta ideea de a intra cu 63 de aile anterior dar nu e o regula (unele persoane) intra mult mai tarziu in medie cu 30-45 de zile fata de momentuo nasterii.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by ad_risnov

As vrea sa aflu cum se plateste concediul prenatal si de la cate luni se poate lua. Am auzit ca s-ar plati 100%. Este oare adevarat?
Multumesc mult.
Adrianain 19 saptamani

Se poate plati astfel pentru personalul contractual, potrivit prevederilor art.66 din Contractul colectiv de munca la nivel national pe anul 2003:
"ART. 66(1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.

(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.

(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii."

Mergi la inceput