Cum s-o conving sa bea din biberon?

Cum s-o conving sa bea din biberon? | Autor: oLo

Link direct la acest mesaj

Peste doua saptamani incep serviciul. Ca atare trebuie sa-mi obisnuiesc fetita (3,5 luni) sa bea laptic din biberon. Am inceput de luni cate un pic. De fiecare data a fost un esec total! Urla de cum ii pun tetina in gurita. Am incercat sa schimb tetina (folosesc de silicon, si i-am dat si cu tetina de cauciuc), i-am dat si laptic muls de la mine. Nimic. Urla in continuu! Si ii e foame! ca azi, dupa o ora de lupta am abandonat bineronul, si a supt de la san o gramada! Dupa care a adormit dusa!
Ce sa fac sa bea si ea din biberon?

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

S-ar putea ca tetina sa aiba gaura prea ica si nu ii curge lapte.
Tot asa de bine s-ar putea ca nu ii place gustul de la tetina sau lapte.

Primadata verifica chestia cu tetina.
Succes!

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Stiu multi bb-ei care refuza biberonul indiferent de tetina.
Cu lingurita ai incercat, e mai greu dar daca alta varianta nu e ?
Al meu si apa o bea tot cu lingurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Nu are tetina gaura mica. Problema e ca nici nu vrea sa suga. Cum ii pun tetina in gurita urla!!!

Mazarica: si cum fac sa-i dau 3 biberoane pe zi cu lingurita??? (de fapt soacra-mea ii va da). Ar dura ore, si n-ar mai avea timp sa se ocupe si de cealalta fetita (20 luni)

Of of of!!

Mihaela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oLo

Nu are tetina gaura mica. Problema e ca nici nu vrea sa suga. Cum ii pun tetina in gurita urla!!!

Mazarica: si cum fac sa-i dau 3 biberoane pe zi cu lingurita??? (de fapt soacra-mea ii va da). Ar dura ore, si n-ar mai avea timp sa se ocupe si de cealalta fetita (20 luni)

Of of of!!
Mihaela,
incearca si alta firma de biberoane. Ce firma ai in momentul de fata?

Mihaela

Mihaela,
incearca si alta firma de biberoane. Ce firma ai in momentul de fata?

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Imi pare rau de ce ti se intimpla. Trebuie sa fie groaznic sa ai lapte si sa fii obligata sa-i dai copilului biberonul, dar inteleg ca nu ai alta solutie.

Eu am fost intr-o situatie diferita, de la 5 saptamini n-am mai avut lapte suficient si a trebuit sa completez. La inceput Alex a refuzat cu incapatinare. Ii dadeam lapte ENFAMIL hipoalergenic. Nici cu laptele muls nu aveam mai mult succes. Am facut o pauza de citeva zile in care ne-am cam chinuit pt ca nu prea minca indeajuns. Dupa care am incercat din nou cu GUIGOZ hipoalergenic si am avut surpriza sa-l accepte. Acuma are 2.5 luni si continuam alimentatia mixta, in plus nici nu e pretentios la tetine, silicon, cauciuc, e tot aia. O idee: ai incercat sa-i dai o suzeta, macar sa se obisnuiasca cit de cit cu gustul?

Mult succes si nervi de fier !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcm spune:

Fetita stie ca de la tine in mod normal vine the real thing si nu lapte din biberon. Lasa-l pe tatic sau pe altcineva sa i-l dea, asa cum de altfel se va intimpla cind tu nu vei mai fi acasa.

Numai bine,

dcm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Am schimbat vreo 10 tipuri de tetine si tot nimik, nu vroia biberonul, solutia a fosc cana cu cioc si asta la 4 luni jumate. I-au trebuit doua zile sa deprinda tehnica bautului cu cana dupa care n-am avut nici o problema.....incearca si asa.

Raluca si Ilinca (1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

vezi ca sunt niste tetine din cauciuc moale care au forma sfarcului.cel putzin aici sunt! trebuie sa fie si la voi.
intai dai tzatzica ca sa nu se enerveze tare,apoi cand crezi tu ca si-a potolit foamea cat de cat,baga-i bibe in guritza dar fara sa o misti de la pieptul tau. poate ai sa reusesti sa o pacalesti. eu una cam asa am procedat cu Robi.
eu ma lupt de 3 luni jumate sa-i dau suzeta si fara nici macar urma de succes...asa ca te intzeleg perfect!
in fiecare zi incearca cate putzin. dar nu-i da bibe cand e flamanda.
succes!

ange,mamica de 2 ori

http://community.webshots.com/user/maiaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

VICTORIE!!!!

Azi am reusit sa-i dau DOUA biberoane a cate 60 ml! Asta dupa ce ieri am stat TREI ore sa mancam un biberon. Se pare ca pana la urma s-a prins ce trebuie sa faca cu tetina.

Uf, multa rabdare mi-a trebuit ieri!

Mihaela

Mergi la inceput

ura!!!!

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput