Lara c, eu eram aia care nu vedeam legatura cu vaccinurile...Sa-mi cer cumva scuze ca in maternitatea in care fetita mea nascuta la 7 luni si ingrijita la incubator o luna si jumatate in mod ireprosabil nici o clipa nu mi-am pus problema ca i s-ar putea transmite tetanos la urechi???
Eu nu spun ca nu sunt si locuri, inclusiv maternitati cu practici dubioase si incorecte. Dar cred ca uneori gradul de suspiciune pe care unii il au fata de ORICE act medical sau echivalent este exagerat...
P.S. Deci eu pt cerceii ei in maternitate nu am simtit ca e cazul sa-mi fac griji ca o infecteaza cineva. Daca insa ca adolescenta va ALEGE ea ca-i trebuie cercel in buric si va merge in cine stie ce loc dubios sa-si faca piercing si se va infecta-asta va fi un lucru infinit mai greu de controlat (si de dat ok-ul) de catre mine. Se intelege ideea sau sa dezvolt?...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Eu nu i-am pus.
Am preferatsa mai creasca si sa vad cu i se formeaza urechiusa ca sa nu am surpriza sa fie data gaura prost sau asimetric. Era prea mica si neterminata!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."