extrauterina???
Fetelor,sunt putin speriata.
Am o intarziere de 7 zile de ciclu,am facut 2 teste de sarcina care ies negative si totusi nu-mi vine.
Dar ce ma ingrijoreaza e ca am o durere in partea dreapta sus care iradiaza cateodata spre picior-durerea este cam sub coaste,pe partea dreapta...Sanii sunt usor mariti si nu stiu ce sa mai cred...
Maine merg sa fac o ecografie....dar pana maine o sa stau fff stresata-mai ales ca am auzit ca persoanele cu anexita sun mai mult predispuse la sarcina extrauterina...
Care credeti ca sunt siptomele pt extrauterina?
Va pup!
Raspunsuri
crinuta spune:
La 7 zile de intarziere testul ar fi trebuie sa iasa pozitiv.
Exista mai multe posibilitati: ori un chist ovarian si din cauza asta nu iti vine menstruatia, ori anexita urata. Sper sa nu fie extrauterina. Din ce stiu eu acolo ai dureri infioratoare si trebuie sa mergi urgent la dr. Daca totusi tu suspectezi asta( desi eu nu cred) este mai bine sa mergi acum, nu maine. Nu mai astepta.
pupici
Crinuta
lulu77 spune:
DRAGA VANINA,
Imi pare rau ptr ce se intampla, si sa ne rugam sa nu fie chiar asa de rau. poate nu este nici extrauterina si nici sarcina,poate este o raceala sau pur si simplu o dereglare. si eu am avut odata o intarziere de 1 sapatamana, dar a fost o dereglare hormonala.
te pup. LULU
Tia spune:
stiam ca daca e sarcina, testul ar trebui sa iasa oricum pozitiv (chiar daca ar fi extrauterina) pentru ca testul de sarcina verifica nivelul hormonului hcg, care creste o data cu instalarea sarcinii.
insa este posibil ca testul sa nu fie ok, s-au mai vazut cazuri. incearca un test din sange, am inteles ca e mai sigur.
bafta!
Vanina spune:
Fetelor,va multumesc mult pt raspunsuri,sfaturi,incurajari...
O sa va tin la curent!
Si eu auzisem ca chiar daca e extrauterina ar fi trebuit sa-mi iasa pozitive cele 2 teste...
Sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav!!!
ali spune:
Sa stii ca am auzit cazuri ( chiar nasa mea de cununie a patit) in care testele iasa negative si a fost sarcina.Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti tu!
ali
mina spune:
Vanina,
sa speram ca nu e extraunterina. ca sa te incurajez, treuie sa-ti spun ca eu am avut luna trecuta o intarziere de 15 zile, cu testul de sarcina negativ. A fost o simpla dereglare, mai ales ca eram foarte stresata si obosita. Dar s-a rezolvat fara cine stie ce probleme. Durerile ar putea sa fie de la ovare sau de la uter, eu le numesc "dureri de menstruatie care vrea sa vina si nu poate". Stiu ca nu suna prea stiintific dar eu asa simt atunci cand am intarzieri.
Bineinteles, cel mai bine e sa mergi la medic, incearca, insa, sa nu te stresezi prea tare pana atunci, ca asta sigur nu te ajuta.
Bafta si asteptam vesti.