cu ce ne jucam la 1 an si 7 luni?
nu stiu cu ce sa-i ocup timpul.
are o obsesie pentru tot ce inseamna deodorant, sampon, crema.
cand vede asa ceva se bucura de parca cine stie ce ar fi vazut.
le pitim, dar vine ne ia de mana pe mine sau pe taica-su sa mergem la baie sa-i dam tot ce e cosmetice.
daca nu i le dau se pune pe urlat de zici ca l-am omorat.
mi-e teama sa merg la supermarket si sa trec pe langa raionul de cosmetice ca incepe circul.cand plecam din casa trebuie sa plecam cu cate un deodorant, un sampon dupa noi.
cum il fac sa uite?
nicoleta, mama lui andrei
Raspunsuri
lilach spune:
Andrei este un scump...
Nu fi stresata pe motivul asta vor fi si altele...
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
tinatache spune:
niste bidoane goale de sampon n-ai? Da-i-le sa se joace cu ele, eu asa am si i le dau cand face baie. I-am aratat ca alea sunt de joaca, restul sunt ale noastre si merge... uneori.
Cu ce ne jucam? daca-ti spun... din toate jucariile frumoase si aratoase cumparate de aici, cel mai mult se joaca cu niste piese de construit gen Lego, cumparate de la un supermarket din Ro, la sac. Si construieste cu alea, are si 3 masinute in set pe care tot cladesti, le leaga, face tu-tu, iar le darama... si tot asa. Am dat 120.000 lei pe toate si fac cat toate celelalte la un loc... Iar la baie, ti-am spus: galetuse si lopetile de la nisip, tuburi goale de sampon, creme, etc.
Sa-ti traiasca Andreiu', chiar ca e un simpatic si un nazdravan.
Cristina, mamica cu burtica
Sobo spune:
Si BB-ul nostru se joaca cu orice inafara de jucarii. Sotul meu rade adesea spunand ca: ce sa-i mai luam jucarii, ca el se joaca cu pet-urile de suc goale si sosetele rulate!
In principiu se joaca si el cu LEGO- dinacele cu piese foarte mari, asta il calmeaza cand e mai agitat, se urca pe tricicleta prin casa in diverse pozitii si-si cara si toti ursii cu el, cand e mai obosit ii povestesc din carticele cu poze.
Oricum cred ca este la o varsta mai dificila cand e foarte suparat daca nu i se da ce doreste. E bine sa fi cat mai ferma si sa-i distragi atentia cu altceva.
Succes!
Sobo si BB Dragos
Danza spune:
Si Danut a fost o perioada pasionat de tot ce inseamna cosmetice (parfum, spray, sampon, farduri, rujuri) si de fiecare data cand gasea ceva sau reusea sa ia din dulap imita intocmai ceea ce faceam eu, rujul la buze, cu spray la subrat...
Iar cand ne vedea ca ne parfumam (atat eu cat si taica-sau) tipa in gura mare "patum Nutzu" si-mi arata unde sa-l dam si, ce crezi? nu scapam daca nu-l parfumam si pe el...
In rest, se juca cu masinute (mare lui pasiune), carti, cubulete colorate, litere si cifre, mingi, galetusha, lopatele...
Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599