Ati fost vreodata martorii unei minuni?
Raspunsuri - Pagina 3
alina023 spune:
Cu raspunsul asta mai vii de-acasa! Macar ti-ai exprimat o opinie clara.
Eu te contrazic. Sunt oameni care fac orice ca sa aduca "factorii" in pozitie. Si nu reusesc. Si sunt alti oameni care nu fac nimic pentru asta...dar li se intampla lucruri inexplicabile sau minuni.
Spune-mi tu de ce pentru ca eu sunt mic...nu stiu nimic!
PS. Eu cred in minuni si in fapte pe care mintea umana nu le poate intelege sau explica.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
CryssUK spune:
Ma uimeste cate energie si timp are Guestus sa aduca contra argumente intr-o chestiune de acest gen.
Draga Guestus,
Stii matale cat inseamna pt cineva acea 1 sansa la un milion sau la o suta de milioane pt cineva care este grav bolnav si pt cei care stiu ca in curand isi vor pierde un parinte, un copil sau un prieten?
Oricum, nu astept raspuns la intrebarea mea, insa iti urez sa ai parte de sanatate de fier sa traiesti multi ani fericiti de acum incolo
Asa sa ne ajute Dumnezeu !
danitin spune:
Strict referitor la subiect ...
Era cat pe ce sa spun hotarat NU, gandidu-ma la toti cei dragi pe care i-am pierdut. Dar ... mi-am amintit de momentul in care spiridusul meu drag s-a hotarat sa apara pe lume si zic DA. Cand eram ferm convinsa ca nu am sa am copil s-a intmplat ceva, o ruga a mea mai ciudata dar implinita si, atunci cand toata familia se destrama dupa morti care veneau una dupa alta, totul s-a schumbat odata cu sarcina. Iar spiridusul a venit pe lume EXACT la un an dupa moartea tatalui meu. Asa ca, de atunci, ziua de 10 martie e ziua ei, nu cea in care jelim.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
capra cu trei iezi spune:
draga guestus, fereste-te sa nu te loveasca vreo minune si sa incepi sa crezi!
subiectul e frumos. poate ca multe lucruri sunt minuni, dar daca ne incapatanam cu orice chip sa le explicam...
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capra cu trei iezi draga guestus, fereste-te sa nu te loveasca vreo minune si sa incepi sa crezi! subiectul e frumos. poate ca multe lucruri sunt minuni, dar daca ne incapatanam cu orice chip sa le explicam... capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti! IUBESTE SI FA CE VREI! |
domle...acu 300 ani era minune daca scapai de ciuma bubonica...e..astia mai destepti au verificat cum de au scapat si acum anno 2009 nu mai este nici o minune. e logic ce spun sau nu?
cu idei gen "e minune => in genunchi la inchinare" nu ajungeai tu acum la 70 ani speranta de viata
ionica spune:
"O femeie din Los Angeles este tratata pentru ciuma bubonica. Pacienta a inceput sa aiba simptome specifice bolii saptamana trecuta si in prezent este internata in spital. Ea ar fi putut contractat boala, caracterizata prin umflaturi negre sub piele, de la puricii din preajma cartierului ei, Country Club Park."
Fetele de peste ocean aveti grija
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
domle...acu 300 ani era minune daca scapai de ciuma bubonica...e..astia mai destepti au verificat cum de au scapat si acum anno 2009 nu mai este nici o minune. e logic ce spun sau nu? cu idei gen "e minune => in genunchi la inchinare" nu ajungeai tu acum la 70 ani speranta de viata |
Sophia 2ani 06.09.06
+31
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
capra cu trei iezi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus domle...acu 300 ani era minune daca scapai de ciuma bubonica...e..astia mai destepti au verificat cum de au scapat si acum anno 2009 nu mai este nici o minune. e logic ce spun sau nu? cu idei gen "e minune => in genunchi la inchinare" nu ajungeai tu acum la 70 ani speranta de viata |
esti mortal! o fi bine, o fi rau?
vad ca nimeni nu mai vorbeste de minuni, ne certam cu guestus!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
Astbjort spune:
Buna fetelor, am sa va spun si eu despre un caz care pentru mine este o minune ca sa terminat cu bine.
Acum un an si jumatate sotul meu a cazut intr o prapastie 70 de metri, a avut capul spart in 3 locuri si o piatra intrata in cap pe parte stanga a craniului(gaura unde a intrat piatra a fost de aproximativ 6 cm ) in rest nici un os in corp nu a avut rupt
A avut noroc ca piatra nu i a ranit creierul, dor a pus presiune pe creier, si o perioada de vreo 3 saptamani nu a putut vorbi.
Sia revenit foarte repede, doctori din spital au fost surprinsi de cat de repede si a revenit. La o saptamana dupa accident a fost externat.
Doctori care au fost la locul accidentului nu i au dat multe sanse de supravietuire, in jur de 80 de persoane(echipe de interventie doctori si politie) s au chinuit timp de 4.30 sa l ridice din prapastie.
Putea sa se loveasca la coloana si sa ramana paralizat, putea sa moara, putea sa....se intample multe rele, dar acum e bine, vorbeste gandeste, merge, singura schimbare care o are dupa accident sunt semnele din cap, dar nu prea se baga de seama din cauza parului.
Pentru mine asta e o mare minune, ca l am alaturi, ca e tata la copii si ca e NORMAL din toate punctele de vedere!
Va doresc multa sanatate!
oanamada spune:
Sa va spun si eu povestea mea....nu stiu daca a fost minune sau protectie Dumnezeiasca...dar a fost...eu am probleme cu calciul de ani de zile..fac caderi de calciu in mod repetat si am ajuns sa-mi cunsc crizele, sa le controlez etc....acum vreo 3 aproape 4 ani, cu 3 luni inainte de nunta, sotul meu de acum...a avut cateva crize de calciu...Intr-o seara de martie a plecat cu baietii, ca in fiecare marti sa joace fotbal...in sala pentru ca era frig afara...dupa jumatate de ora m-a sunat ca-l aduce un prieten acasa ca-i este foarte rau si sa chem salvarea...ca ajunge in cateva minute...asa am si facut..din momentul in care a ajuns acasa pana a venit salvarea au trecut 15 minute...in care, daca il ascultam si ii dadeam ce mi-a cerut adica o fiola de calciu...il omoram....avea si nu avea simptome de cadere de calciu...principalul lucru care nu corespundea era o durere de brat...care m-a pus pe ganduri...am luat fiola in mana si cand am ajuns in pragul usii de la dormitor am avut asa ca o strfulgerare si i-am zis ca nu i-o dau pana nu vine salvarea...sotul meu a avut ceea ce se numeste spasm coronarian (o chestie care la ekg arata ca infarct- de altfel cu acest diagnostic am plecat spre spital)- a necesitat montare de stent si a fost o noapte sub incertitudine...adica putea sa faca infarct in orice moment...mai tarziu, medicul care i-a pus stentul mi-a spus ca daca ii dadeam fiola de calciu nu mai ajungea viu la spital...
I-am dat de zeci de ori fiole de calciu...numai in acea seara nu...ca a fost minune sau pur si simplu un feeling...nu stiu.
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,