baie din primele zile?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

In Franta copilul primeste prima baie imediat dupa nastere,iar apoi in fiecare zi.Dupa baie buricul e dezinfectat si se pune o solutie,rosie la culoare,care usuca buricul.Anna face baie in fiecare zi,de cind s-a nascut.Buricul i-a cazut cam la doua saptamini,dar nu am avut nici o problema.
Pupici.

Corina si Anna nazdravana

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

si eu am nascut tot la cantacuzino si e adevarat ca veneau asistentele in fiecare zi sa ne spele mogaldetele.doamne ce ma mai cutremuram cand vedeam cum ii apuca.imi spuneam ca nu voi fi in stare in veci sa mi-o spal ca lume!
dar i-am facut dus cu manutele mele inca din spital.si a fost ok.
cand am ajuns acasa i-am facut baie.evident,fara sa udam buricul care avea oricum o compresa in jurul lui ce urma a fi schimbata dupa!
dar e bine sa faci baita copilului.se zice ca asa creste si mai bine-nu stiu care este legatura!

nu-ti fie teama!

alexandra mare & alexandra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Aici moasha mi-a recomandat sa nu fac baie zilnic lui Andreas, pt. ca apa e f calcaroasa shi usuca tare pielea sensibila de bebei. Noi de cind am venit acasa facem baie odata la 2 zile, inca de cind aveam buric, ceea ce nu facem deshi in Romania se recomanda, nu ferim urechile, ci dupa baie le shtergem cu betzishoare speciale de bebei, moasha mi-a explicat ca shi in burtica bebele sta cu urechile in apa, shi dupa ce se nashte nu face imediat otita numa pt. ca mai are lichid amniotic in urechi.
Daca buricul supureaza dupa ce cade e f. bine de pus citziva stropi de lapte de mama, de asemenea shi in apa de baie.

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Noi am avut noroc, Emmei i-a cazut buricul in ultima zi de maternitate, in a 5-a zi de viata...I-am facut baita dupa doua zile de la caderea buricului, asa ne-a recomandat doctorul...In maternitate o spalau asistentele la chiuveta, iar eu, in alea 2 zile, am sters-o cu servetele umede...
_ella

Mergi la inceput