Am citit undeva (cred ca intr-un numar al revistei Mami) ca apa minerala bauta in timpul sarcinii in cantitati mai mari ar determina colici la nou nascut. Din cate stiti voi, este adevarat? Ca in timpul verii eu am baut tone....
Eu am baut o gramada de apa minerala si suc gazos cand eram gravida dar nu cred ca acesta e motivul pt care are bb colici. In cazul in care alaptezi si bei sucuri gazoase sau apa minerala atunci cu siguranta bebe are colici.Incearca ceai Baby calm si picaturi Sab Simplex.Pt noi au avut mare efect.
Dana&bb Andy
Dana
In timpul sarcinii am mancat orice fel de mancare dar fara sare spre sfarsitul sarcinii si am baut numai apa plata, fara bauturi gazoase. Dupa ce am nascut am tinut un regim mai strict (fara cartofi, varza, mazare, fasole boabe, bauturi gazoase, legume si fructe crude - numai banana am mancat- ) timp de trei luni si jumatate. Si intr-adevar bebe nu a avut deloc colici.
Pupici dulci
Gogosica si bb Mihnea (7 luni)
In timpul sarcinii am baut numai apa minerala si bauturi carbogazoase... am mancat super sarat ca sotul meu nu putea manca din mancarea mea si am un bb de 8 sapt de 6 500kg si nu a avut colici pana acum!Mentionez ca nu alaptez si papa lapte praf!
ROMANA&BB MATEI
Am uitat sa-ti spun ca inca alaptez dar acum mananc si beau orice.
Si fara cafea, tigari, pepsi-cola sau coca-cola in lunile in care bebelusii au colici...
In timpul sarcinii am baut numai apa minerala si bauturi carbogazoase... am mancat super sarat ca sotul meu nu putea manca din mancarea mea si am un bb de 8 sapt de 6 500kg si nu a avut colici pana acum!Mentionez ca nu alaptez si papa lapte praf!
ROMANA&BB MATEI
Nu, n-are legatura...Incearca sa-i dai ceai Baby Calm sau Milutee de la Milupa, de fenicul...Picaturile Sab Simplex n-au prea avut efect, la noi...