O mama moderna,,,??????(pe DC)
Raspunsuri - Pagina 5
Qamar spune:
multumim pentru intervenitia avocatului apararii![]()
ma duc sa mai iau o dusca de sange proaspat, ca deh, n-am fost capabila pana acum de performante ca cele din filmulet
RAMONELLA spune:
Kitty aici nu e vorba ca noi nu gresim niciodata.
Dar cand vezi un asemenea filmulet,in care "mama" o pune intentionat pe fetita sa stea in anumite pozitii si sa-si introduca un tampon in acel loc,nu ti se pare ANORMAL???Cand "mama" o pune pe fetita sa spuna anumite cuvinte,pe care hai sa fim serioasi,nici un copil de 12 ani nu ar trebui sa le foloseasca,nu ti se pare ANORMAL???
Vad ca a si sters filmuletele...Bine ai facut...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Carolyne spune:
Kitty, cred ca noi mamicile "incuiate" am ripostat asa de aspru, deoarece efectiv nu ni se pare normal sa iti inveti copila la 2-3 ani cum se pune un tampon.
Faptul ca te poate vedea accidental se intelege, dar ca sa provoci intentionat si sa postezi PUBLIC acele filmulete mi se pare dezgustator !!!
Nu este vorba ca ne dam puritane. Cred ca este vorba de cel mai elementar bun simt... dar cred ca deja intram in alta polemica raspunzandu-mi-se "cine si cum delimiteaza bunul simt".
Cred ca totul se reduce la felul cum parintele se poarta in fata copilului! Ce spune, cum vorbeste, gesturi, absolut tot copilul va copia (in primii ani de viata).
Daca vi se pare amuzant cum se pune un tampon hai sa le aratam si cum se face sex, ca nu-i mare diferenta, nu-i asa???
Si apoi sa mai si postam pe site-uri publice !!!!
Androix spune:
Anisiap, eu nu te inteleg, de ce ai deschis acest subiect? La fel cum nici pe celelalte "insetate"
nu le inteleg. Frate, e aiurea, nu e normal, nu e bine, da NOE ai dreptate, nu e concurs de cine e mai breaz, dar mi se pare absolut oribil acest subiect in intregime. Ca sa nu mai vorbesc de copilul in cauza fara nici o vina, care desi a fost expus pe net intr-un asemenea filmulet, daca nu se incepea aceasta aliniere la lovitul cu pietroiul nu ar fi fost vazut de atata lume. Pur si simplu asta ma indigneaza cel putin la fel de mult ca atitudinea Karrei. Fara suparare, dar acest subiect n-ar trebui sa existe. Si evident moderatorii sunt in uikend 
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Teodora D. spune:
Eu cred ca asta e un subiect educativ pt multe mame "destepte", care poate vor citi aici si vor cugeta de doua ori inainte sa isi invete copiii porcarii.
dana_lucia spune:
Intervin din nou pe acest subiect caci mi se pare incorect sa concluzionam ca ar fi fost mai bine ca mai putina lume sa vada filmuletele, aici nu asta se combate in principal ci faptul ca aceste filmulete NU ar fi trebuit sa existe (fetita in cauza nu are nici macar 2 ani!). Regret ca se acorda atentie atit de mare celei care a "indraznit" sa dea acele link-uri si se neglijeaza esenta problemei!
Edit: Androix, ca urmare a acestui topic deschis de anisiap, filmuletele nu mai sunt disponibile pe net ceea ce probabil nu s-ar fi intimplat daca acest subiect nu era deschis ........deci tot raul spre bine pina la urma.![]()
anisiap spune:
am fost oripilata mamica ei draga l a pus pe net si a fost mandra de faptele ei sper din tot sufletul sa si fi dat seama de raul facut ....daca nu e in zadar
nu am cautat o nu am scormonit dupa ea pur si simplu citind pe forum(e public nu???)si m a indignat cum se amuzau celelalte mame ...probabil spectacolul ar fi continuat si bietul copil ar fi aflat si altele din tainele nebanuite ..... sau ce stiu eu poate le stie ....de aici nu i problema mea ...fata are bagajul de cunostinte asigurat o sa de a lectii la grupa mica .....sa fim seriosi nu are nici doi ani...
uff m
si inca ceva e plin netul de dezaxati pedofili si alte cele ....
SUBIECTUL E UN SEMNAL DE ALARMA !!!! adica ASA NU daca nu ati inteles
am ranit orgoliu cuiva?
o vai ...
am mai vazut filmulete de genul asta tot asa de indignata am ramas e plin netul
oameni buni e un abuz si se intampla pe situl asta cu si despre copii nu pe hi5 sau you tube
parinti care distrug inocenta 
na ca dau si explicatii acum
karra80 spune:
Cu riscul ca-mi iau avertisment, cu riscul ca ma dati afara de pe "forum" sa va zic si eu ceva......dreptul la replica.
Nu pot sa nu remarc rautatea mamelor perfecte, .Va invit sa dati cu piatra hai sa arunce prima sau primul care n-a gresit macar o data in educatia copilului sau.....exact asa cum zicea un tip numit Isus acum cateva mii de ani in urma.....![]()
Va credti mame perfecte?Eu nu ma cred , nu sunt si nu voi fi niciodata, pt ca nimeni nu este perfect, recunosc , am gresit, filmuletele rescpective nu trebuiau postate pe net sa zgarie retina si urechea celor mai slabi de inger, IMI CER SCUZE PUBLIC celor care s-au simtit lezate,ideea este urmatoare, cum imi educ eu copilul este fix problema mea si sincer prefer sa vada tot si sa stie tot atat cat poate intelege, chiar daca e o varsta mica, decat sa ma ascund de ea si sa ma urmareasca pe gaura cheii si sa nu intelega despre ce e vb.cate dinte voi nu erati interesate de mici de ce are tata sau mama intre picioare? sa nu spuneti ca niciuna....ei bine eu asa am fost crescuta, adica am invatat totul din zbor nu mi s-a spus numik pt ca mama era prea pudica si ii era rusine si Tata era in cardul armatei si cred ca nici lor la randul nu li s-a pov ce si cum sta treaba.Nu e cazul sa va dau explicatii dar chiar m-a prins in camra in timp ce imi bagam OB-ul, o sg data si de atunci cand vede unul chiar si in poze repeta ce am facut...am filmat-o ?DA pt ca mi-e draga si am vrut sa paztrez ca amintire.....Si DA Nu ar fi treb facute publice...aici am gresit , pt ca nu mi-am invatat lectia de la "concursul Miss odisea sarcinii", unde am avut publica o poza demna de o mama denaturata ce sunt, adica nud, ca aici pe acest forum unele doamne se simt ,vezi Doamne, lezate de anumite informatii legate de orice are conotatii sxuale......si acolo la vremea aceea s-a iscat un scandal imens, vezi doamne cum d si-au permis adminii sa pun o poza nud in concurs.
Deci va intreb eu acum pe voi...care ati fost copii si stiti ce se intampla cand un parinte va ascunde ceva.....nu atunci erati mai interesate sa aflati despre ce e vb?
Aveti dreptate 2 ani e o varsta mica....aici am gresit, dar asta nu insamna ca in viitor ma voi ascunde de copilul meu in casa, in idea ca nu voi mai umbla dezbracata sau nu-i voi explica tot ce va fi nevoie ca sa nu mearga sa caute prin reviste sau la prietene ca mama nu-i spune.
Sunt mai libertina, din toate punctele de vedere, merg la nudisti,ne mai scapa cate-o perla din gura, ati remarcat bine ca de la noi a invatat fata prostiile, asta sunt si nu ma voi schimba doar pt ca un grup de mamici perfecte si-au aratat aici coltii, v-ati spus parerea si v-o respect, dar atat BACK OFF, cand vb de copilul meu nu cred ca e cazul sa-i plangeti de mila...sa fim realiste traim intr-o lume reala......lume in care copiilor le sunt oferite droguri in scoala gratis ca sa devina dependenti,lume in care pedofilii racoleaza copii mici pe strada si isi bat joc de ei , ptocmai pt ca acei copii sunt prea inocenti si nu li s-a spus acasa ca strainii care ofera ciocolate au alfel de pretentii in schimb,prefer ca , fata mea sa stie cu ce se manaca cuvantul si obiectul p..a inainte sa raman gravida.....!
As vrea totusi sa ne auzim si peste vreo 20 de ani ca sa vedem cum au ajuns copii nostrii ficare in functie de educatia primita.
Multumesc pt sfaturile primite, recunosc ca am gresit, fapt pt care am si sters filmele.......
Semneaza o mama denaturata.
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
anisiap spune:
sigur karra daca i vine la fata ciclu sa zicem in grupa mare sa fie fata pregatita rapid imprumuta de la mamica ei un ob si nimerete din prima felicitari dar nu esti demna de invidiat
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
RAMONELLA spune:
Karra tie ce impresie ti-ar fi facut aceste filmulete daca le vedeai???Care ar fi fost prima ta impresie,cand vezi un copil de 2 ani facand asa ceva???Ca mama si tata il invata intentionat sa faca asa ceva.Ca e incurajat.Ca vede in fiecare zi asa ceva.Si daca acest filmulet e postat intentionat pe internet,unde se uita mii de pshihopati si pedofili,ce parere ai avea despre acei parinti???Nu ai incerca sa schimbi ceva???
Imi cer scuze pentru cuvintele folosite,dar am fost socata sincer.Si nu sunt "slaba de inger"
Dar cum spuneai si tu,este problema ta cum iti cresti copilul.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)