O mama moderna,,,??????(pe DC)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

am ramas fara cuvinte...cred ca mama are nevoie urgent de un control la scafirlie...pina nu e prea tirziu...pentru copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

am ramas socata!cand ma gandesc ca sotul meu isi face probleme pentru mai tarziu din cauza ca il las pe andrei care are 8 luni sa faca cam ce vrea el;de ex sa muste canapeaua(ultima traznaie).as fi curioasa ce ar spune femeia asta in apararea ei...

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu zic sa incerci si limbi straine, draga Karra, ia vezi, stii? poti sa o inveti si in limbi straine?

si ne intrebam de ce ajung fetele la 12-13 ani sa faca sex...

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Mai chiar e membru DC?
Nu pot sa cred ca o mamica ce citeste forumul poate face asa ceva!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131901&whichpage=8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Mda.....si vad ca primeste laude la subiectu cu pricina unde ati gasit'o pe mama...Winnie e totala
Mare e gradina ta Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asa, si? Am descoperit-o pe autoare, si? Deci cred ca nu sunteti mai breze cu sapaturile astea. Inchideti subiectul asta si pe Karra o sfatuiesc sa stearga filmuletele alea si sa inteleaga, macar acum, cu freza plina de rosii, ca asta nu e educatie ce face ea cu o fetita de nici doi ani.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Asa, si? Am descoperit-o pe autoare, si? Deci cred ca nu sunteti mai breze cu sapaturile astea. Inchideti subiectul asta si pe Karra o sfatuiesc sa stearga filmuletele alea si sa inteleaga, macar acum, cu freza plina de rosii, ca asta nu e educatie ce face ea cu o fetita de nici doi ani.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

nu cred ca era vorba de un concurs "cine-i mai breaz"
pana la urma cineva a dat-o rau de tot in bara cu filmuletele astea si cred ca suntem cu totii de acord

poate ca daca nu aparea subiectul asta, nu si-ar fi dat seama ce tampenie face mamica respectiva, mai ales cu gasca de groupies de la scutece...

so, cu riscul de a mai striga inca o data "paraciosul!", mai Androix, ii mai ofer Karrei si o mare biluta neagra, ca sa inteleaga foarte clar unde ma situez fata de materialul oferit de ea spre vizionare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Maaaaaaare ti-e gradina, Doamne! M-am crucit! Auzi la ea, "lectie educativa despre menstruatie". Femeia asta nu e in toate mintile. Si ma mai intreb ceva: cand isi pune tamponul, de ce oare se tavaleste pe jos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Adica de ce se tavaleste pe jos ea, mama, nu ma refer la copil.

Mergi la inceput