Mamici din Montréal - ne-am intilnit !
Buna tuturor,
Iata ca dupa doua zile de cind ma chinui sa am acces la site, si mi-a fost imposibil (si acum merge mai greu decit deobicei) va pot in sfirsit scrie ca fetele de la Montréal s-au intilnit intr-un frumos parc pe muntele Mont-Royal, plaminul orasului ! Am fost cca 20 de persoane, mamici, burtici, tatici si copilasi ! Cel mai mic avea 3 luni iar cei mai mari, 8 ani !
Si am mai fi stat la taclale daca nu se lasa un frig care sa ne trimita acasa de urgenta ! Eu una m-am ales cu o raceala (sa ma invat minte sa ma imbrac mai gros caci doar sintem in Canada !!) dar din fericire al meu este sanatos tun ! Cred ca laptele de mama ii prieste chiar daca nu bea numai din acesta.
Deci fetelor din alte orase, merita sa va intilniti ! Nu veti regreta !
Pe curind fetelor de la Montréal ! P.S. Merci Ange pentru lift...ne-a prins bine !
Adina si Gabriel
Raspunsuri
arabella spune:
FELICITARI!!!!!!!!!!
Se pare ca sunteti mai organizate,decat noi;asa ca data viitoare ne legam pancardele de gat
arabella & angelo
palmyrah2002 spune:
Dragele mele,
Va rog mult sa ma ajutati.
Am adresa unei colege din Canada,si as vrea sa stiu daca este corecta.Adica daca am scris corect numele strazii si codul.
Daca puteti sa ma ajutati,trimiteti-mi un mesaj la PM(si am sa va scriu exact adresa)
Va multumesc mult,mult de tot!!Cristina
ralucami spune:
Felicitari fetelor!!!! Dar vre-o 2 pozici nu puneti si voi ca sa ne "bucuram" okiu si cugetu`?!?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ungureaa spune:
In curind vor fi si poze, Ange le-a facut
Asa ca le astepam cu totii !
Adina si Gabriel
clau07 spune:
Cristina daca vrei sa afli codul postal al unei adrese sau sa verifici o adresa avand codul postal poti sa mergi la urmatoarea adresa
http://www.postescanada.ca/tools/pcl/bin/default-f.asp
Daca vrei sa verifici codul ai in partea dreapta "Recherche inverse"
Ai si optiune pentru limba engleza,daca ti-e mai usor.
Claudia
palmyrah2002 spune:
Multumesc mult de tot Claudia.
Se pare ca adresa pe care o am nu este corecta.De fapt strada se numeste BEUBIEN(Montreal)-am scris corect?- sau am gresit undeva ???Ma puteti ajuta!!!Multumesc inca o data!!!Cristina
clau07 spune:
Incearca cu "Beaubien", poate e scris gresit numele strazii.
Eu nu am auzit de Beubien.
Daca nu merge nici asa, incearca sa mergi pe "Recherche inverse" (daca ai codul, vei afla strada).
Claudia