Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 83
mistral spune:
ce-mi place Danemarca!!!ii aud pt prima data
Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
lalala13 spune:
numai mie mi se pare ca tipa din estonia seamana cu elena basescu???
malta ma enerveaza...ce sa mai zic..ce o lalaie...
my somebody....
mihutza11 spune:
suna bine Danemarca si sotului ii place.. el aude pt prima data..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
dana d spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 Dana eu vad de pe laptop.. pe calc nu mi se incarca, dar vad ca pe laptop imi merge.. mi-a placut Bosnia.. malta voce buna.. Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008 Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Povestea americancei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra |
Si eu tot pe laptop ma chinui, inca se mai invarte cerculetul ala, de vreo 15-20 minute, e clar, in noaptea asta nu o vad pe Patricia.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
lalala13 spune:
germania..wtf??? astra e o gluma?? si parca sunt printre favoriti...poftim
my somebody....
petruta spune:
citat din mesajul lui lalala13 numai mie mi se pare ca tipa din estonia seamana cu elena basescu??? malta ma enerveaza...ce sa mai zic..ce o lalaie... my somebody.... |
si eu am avut aceiasi impresie, legata de asemanare.
germania: cabaret
Petruta & bb Mihai
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui lalala13 numai mie mi se pare ca tipa din estonia seamana cu elena basescu??? |
si eu am zis asta de cand am vazut-o prima data
elvie spune:
Pt. cine vrea sa vada eurovizionul online ,se poate vedea aici http://www.eurovision.tv/esctv?program=2570
Asa e Cl