Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 34
madutza spune:
Ne place Bosnia!!! Desi primele acorduri parca seamana cu ceva...nu stiu cu ce.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
valentinag spune:
Tzeapa,s-a intrerupt transmisia!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
desprecopii spune:
Bosnia: cu un cantec despre apa limpede de izvor. Nu ma prea impac cu limbile slave dar melodia e buna. Cam dramatica dar asa sunt slavii de sud. Au avut si un razboi si e clar ca sunt inca tristi si nostalgici. Nu mi-as pune melodia in masina in drum catre supermarket insa e muzica, trebuie sa recunoastem.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Malta: a treia participare a Chiarei la Eurovision. Plamani puternici si de aceea voce puternica. Perseverenta este mama succesului. Respect Malta pentru ca stie ce aia voce. Nu talia conteaza. (sometimes) |
Chiar vroiam sa intreb ca anul trecut nu a participat tot o tipa "plina" din Malta?
Bine ca stiu acum ca e tot aia . Multumesc
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
valentinag spune:
Hai ca si-a revenit!
Acu' sa vedem cine ne iubeste
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
EllaX spune:
Zice un prieten ca de la Serbia mai lipseste Mel Gibson, ca, in rest, e Braveheart reloaded.
Biancas spune:
Oricum Romania nu va castiga ca doar nu avem prieteni sa ne voteze
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...