Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 119
miki68 spune:
I'm in love with a fairytaaaale
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
sissica spune:
oricum ,elena merita felicitari,din punctul meu de vedere piesa ei este net superioara celei castigatoare
vreau si eu un
monica70 spune:
Patricia pe ce loc fu? Cred ca se zgarie pe ochi
MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Camelia Pe mine ma amuza comentatorul neamt cum se bucura de fiecare punct.Pare atat de fericit, desi Germania e sub Romania in clasament. E drept, nu mai au 4puncte ca alta data. Rapid, farmecul vietii. |
De la nadragii aia sclipiciosi li se trage
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
desprecopii spune:
Noapte buna fetelor! Ne intalnim la anul sa comentam cu talent si umor iar.
pupici la toate,
Mirela
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
elvie spune:
Tot e bine ca nu am iesit ultimii.
Macar baitul norvegian canta la vioara si cantecul e fain ,Sper sa nu gresesc dar parca el a compus piesa si versurile,deci merita sa castige. Bravo Norvegia.
zuzi.simona spune:
bine macar ca nu suntem ultimii cum incepusem sa cred...
noapte buna
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
mihutza11 spune:
fuse si se duse si Eurovisionul asta..
noapte buna!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
miki68 spune:
Good night everybody! Sleep well
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elvie Tot e bine ca nu am iesit ultimii. Macar baitul norvegian canta la vioara si cantecul e fain ,Sper sa nu gresesc dar parca el a compus piesa si versurile,deci merita sa castige. Bravo Norvegia. Elvie & Lara (3 ani) " I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804) |
si nici n-a fost ajutat de solduri
MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."