Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 117
roxana c. spune:
Gata, asta a fost, ne consolam cu gandul ca nu suntem ultimii
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 alta data ne mai dadeau ungurii puncte ... MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) "Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer." |
De ce sa ne mai dea daca nu le dam Ardealul? . Nu ne mai dau nimic
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 dar cand ne-au votat ungurii? Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008 Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Povestea americancei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra |
nu mai stiu in ce an,dar asa retin ca cel putin odata ne-au dat vreo 8 puncte parca
MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
sissica spune:
s-a terminat circu
cum era de asteptat...
cu noi la coada clasamentului......
vreau si eu un
mihutza11 spune:
well.. see you in Norvegia...
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
dana d spune:
Mai mie mi-a placut pustiul, doar am zis ca-l iau de ginere
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
cl spune:
Gata, asta este! Felicitari Norvegiei si felicitari si Elenei! S-a prezentat onorabil, nu are de ce sa-i fie rusine. S-a votat pe prietenii/interese, asta e clar. Cred ca ar trebui sa ne retragem din concursul acesta, chiar nu are sens sa ne mai prezentam. Si daca vom avea cea mai tare melodie din concurs, nu cred ca vom castiga!
lalala13 spune:
eurovision nu e concurs de creatie..este de creatie+interpretare + show
si da..de ginere e tare bun
my somebody....