Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 115
sissica spune:
eu cred ca premiul are deja numele castigatorului scris pe el de cel putin o luna
vreau si eu un
Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Biancas, pai Turcia e copia Romaniei, acelasi stil, aceeasi prezentare scenica. |
Eh nu chiar ca Elena nu si-a miscat soldurile ca turcoaica si nici n-a fost cu buricul gol
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
RazaDeSoare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Voronin nu avea baterie la telefon. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
monica70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Biancas
Eh nu chiar ca Elena nu si-a miscat soldurile ca turcoaica si nici n-a fost cu buricul gol Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006) www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4 Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
si n-avea nici suncile aleia ...
MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
carminabulina spune:
De cand am ascultat primele note din melodia Norvegiei am stiut ca va castiga. Daca nu ar fi fost asa chiar ca m-as fi gandit ca ceva e in neregula...asa cum cred despre Moldova.
Ma bucur pt Norvegia imi pare rau pentru Moldova si Romania
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 10+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
Biancas spune:
Ce "prieteni" ne sunt ungurii astia. Mare baza putem pune pe ei .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...