Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 115

sissica spune:
eu cred ca premiul are deja numele castigatorului scris pe el de cel putin o luna
vreau si eu un

Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Biancas, pai Turcia e copia Romaniei, acelasi stil, aceeasi prezentare scenica. |
Eh nu chiar ca Elena nu si-a miscat soldurile ca turcoaica si nici n-a fost cu buricul gol

Bianca

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

RazaDeSoare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Voronin nu avea baterie la telefon. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |

_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

monica70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Biancas
Eh nu chiar ca Elena nu si-a miscat soldurile ca turcoaica si nici n-a fost cu buricul gol ![]() Bianca ![]() ![]() ![]() ![]() www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4 Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
si n-avea nici suncile aleia ...

MONI

"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

carminabulina spune:
De cand am ascultat primele note din melodia Norvegiei am stiut ca va castiga. Daca nu ar fi fost asa chiar ca m-as fi gandit ca ceva e in neregula...asa cum cred despre Moldova.
Ma bucur pt Norvegia imi pare rau pentru Moldova si Romania
Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si acum 10+ cu bb3
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Biancas spune:
Ce "prieteni" ne sunt ungurii astia. Mare baza putem pune pe ei .
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...