Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 112
motanik spune:
Fetele care spun ca Norvegia nu merita locul 1, cine ati fi vrut sa castige?
E o melodie vesela, pustiul e simpatic, ritmul fain... Nu-mi pare rau deloc sa castige el!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
desprecopii spune:
portugalia: 12 puncte pentru Moldova!!!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
dana d spune:
Mda, si din Portugalia s-au intors romanii
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Fetele care spun ca Norvegia nu merita locul 1, cine ati fi vrut sa castige? E o melodie vesela, pustiul e simpatic, ritmul fain... Nu-mi pare rau deloc sa castige el! -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra |
Nici mie! E simpatic foc
MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
mihutza11 spune:
inca 2 de la Portugalia..
bv Moldova 12 de la Portugalia!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
RazaDeSoare spune:
La noi prezinta Alina Sorescu.Si daduram 12 puncte Moldovei.Sper sa fie reciproc votul
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
monica70 spune:
Macar a mai urcat Moldova ...
MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
dana d spune:
mai, Moldova a votat? Ca nu mai stiu daca sa mai astept ceva
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
petruta spune:
cum le-am dat noi punctele moldovenilor, meritau.
si ce se zgarie pe ochi francezii.
Petruta & bb Mihai
Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Fetele care spun ca Norvegia nu merita locul 1, cine ati fi vrut sa castige? E o melodie vesela, pustiul e simpatic, ritmul fain... Nu-mi pare rau deloc sa castige el! -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra |
Turcia
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...