Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 110
monica-elizabet spune:
iupiiii...
nu mai suntem pe ultimul loc
i-auzi la ce am ajuns sa ma bucur
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana d Mda, multumim Turcia, la care hoteluri v-am umplut si cati bani v-am lasat pe acolo... macar atat Fetele mele Iremediabil indragostita de CANADA |
Da da... asta vroiam sa spun si eu
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
mihutza11 spune:
noroc cu turcii..
deci concluzie: nu mai mergeti la Nisipuri.. mai bine o Antalya sau ceva..
ca eu de aici nu am cum
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
sissica spune:
ce dezastru....chiar asa,......mie nici nu-mi place melodia aia a norvegiei
vreau si eu un
RazaDeSoare spune:
Bine ca macar nu mai suntem ultimii,poate primim 12 puncte de la restul tarilor si ajungem sus
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Na, ca nu mai sintem ultimii!! Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
danyce spune:
2 puncte si de la Serbia
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
monica-elizabet spune:
am mai "furat" inca 2 p de la Serbia
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica70 spune:
Singurii vecini care ne votara.Putine puncte,dar decat nimic ...
MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
croco21 spune:
Proasta alegere a facut Patricia Kaas sa participe la competitia asta! Este totusi o vedeta internationala, cred ca e destul de jenenat. Vad ca am mai avansat, n-o sa fim chiar pe ultimul loc :)
Andrei