Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 106
anemona spune:
Mie mi-e clar ca juriile alea au avut rolul de a da ce vor ele si asta a facut sa fim asa jos. Chiar nu pot sa cred ca a fost atat de slab. E ceva putred. De fapt, ca intotdeauna, dar acum juriul a facut cartile.
Biancas spune:
Si anul trecut m-am enervat la Eurovison si anul asta din nou. Eu chiar nu stiu de ce ma mai uit . Sunt jocuri de culise astea..
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralnied1 daca ajungem iar pe ultimul loc, n-am putea intoarce clasamentul sa fim noi primii? |
MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
soricica spune:
ne-au dat si vecinii bulgari un zambet.
nu as vrea sa fiu rautacioasa, dar nici prestatia noastra nu a fost de primele 10 locuri.
noi asteptam ,toti ne dorim, dra sincer pe ce sa ne dea???
suntem pe ultimul loc, macar melodia celor din azerbaijan o poti fredona, atata tam...o sa mergem, o sa facem...
intr-un fel ne meritam si locul.
cata politica sa fie totusi, luminita si sistem, treistariu au reusit sa ajunga undeva ceea ce inseamna ca se poate.
oricat ne-am dori , competitia de anul acesta a fost f grea, iar melodia si prestatia noastra, din pacate nu a uimit pe nimeni.wow, suntem pe ultimul loc
hai romania
motanik spune:
Pai Macedonia ne-a dat cateva puncte ca Elena e jumate de-a lor.
Chiar nu a fost atat de proasta melodia ei sa merite ultimul loc. Tot mai sper sa urce.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
RazaDeSoare spune:
Subscriu.Nu am fost cei mai slabi.Elena nu fuse excelenta,da nici ultima nu a fost:(
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html